Opvoeden doe je zó!

Fisher-Price, de speelgoedgigant, speelt in op de actuele toestand. Ze hebben speciaal voor de kindjes van linkse ouders – Antifa en BLM-rakkers – een nieuwe speelgoedreeks ontwikkeld: “Mijn eerste vreedzaam protest”. We citeren de introductie van Fisher-Price:


“Wij, Fisher-Price, zijn onvermoeibaar bezig met sociale gelijkheid. We willen dat ouders hun kinderen duidelijk maken hoe democratie eruit ziet en er is geen beter voorbeeld van democratie-in-actie dan geweld, vandalisme en brandstichting. We hopen dat deze speelset een inspiratie mag zijn voor ouders met een toekomstgerichte visie.”

Als eerste in de reeks een doe-het-zelf kinderhuisje van karton dat geleverd wordt als set met o.a. sproeibussen verf voor strijdlustige slogans. En – als hun eisen niet ingewilligd worden – de mogelijkheid het huisje uiteindelijk tot as te herleiden. Inbegrepen bij de set: nep-tv’s, nep-gsmtoestellen, -juwelen en -kleding zodat de kindjes de winkelberovingen waarheidsgetrouw kunnen naspelen vooraleer het kot in de fik te steken. Prijskaartje: 399 US$.

Of ze verwachten er veel van te verkopen? “Allicht niet,” stelt de woordvoerder, “maar verkoopcijfers alleen zijn niet zaligmakend, we moeten tonen dat we aan de juiste kant van de geschiedenis staan.” (…)