Ook groene betweters zijn niet vies van een bijverdienste

Geen enkele Belgische politicus houdt er zoveel functies op na als Bram Van Braeckevelt (Groen). Het Gentse gemeenteraadslid had vorig jaar 58 mandaten, waaronder vijftien bezoldigde.  Lees meer…

Het Rekenhof heeft op vrijdag 12 augustus 2016 de lijst van de in 2015 uitgeoefende mandaten gepubliceerd.  Ga naar Cumuleo voor meer info.

 

2 gedachten over “Ook groene betweters zijn niet vies van een bijverdienste

  1. Als gemeenteraadslid ontvang je prestatie gelden ( zo staat dat op je loonfiche) en uit ervaring weet ik dat dat niet zo slecht betaald is( 2004 tot 2012). De huidige tarieven ken ik uiteraard niet. Maar van Rood en Groen, dus links gespuis is geweten dat het grote graaiers zijn. De “betere wereld” die zij voor ogen hebben, is er een van goed gevulde eigen zakken.

  2. Goed gezien om post te vatten voor een muur, het brengt zo één en ander in herinnering.
    Het is 55 jaar geleden dat Walter Ulbricht zijn anti-fascistische verschansing heeft laten optrekken. Toen werd het zo niet gewaardeerd dat het Westen, door die muur, bespaard bleef van figuren als Angela Merkel, Joachim Gauck en Anette Kahane.
    Vandaag heeft Duitsland het fascisme terug. De knokploegen uit de Weimar tijd, ter onderdrukking van anders denkende, heten nu Rot Front en Antifa. En in het raam van de algemene ondergang zijn deze heerschappen nog meer proleet als hun voorgangers.

Reacties zijn gesloten.