4 gedachten over “Onze redactie heeft een geschikte plaats gevonden

  1. Je zal tegenwoordig maar werkgever zijn. De overheid zal wel voor jou beslissen wie je in dienst gaat nemen. Vroeger zocht de RVA of VDAB naar een geschikte werknemer voor je bedrijf. Nu stuurt men de politiek correcte medewerker naar je bedrijf. Of die al dan niet geschikt is voor de job is bijkomstig.

  2. Wat ze daar in Brussel toch allemaal uitvinden om onze zuur verdiende belastinggeld te verdoen. Straks zal Unia zeggen wie onze bedrijven moeten en mogen aanwerven.

  3. Toevallig hoorde ik het spotje vandaag op de radio en dacht … is het nu al 1 april? Moet ik nu lachen of moet ik nu huilen met deze politiek correcte en links facisctische grap? Is dit nu écht naar waar mijn zuurverdiende spaarcentjes naartoe gaan? Ik heb alvast het formulier op de klachtenwebsite ingevuld met als titel: “Ah, daar is de rosse!” Ben benieuwd naar de reactie? Hopelijk zullen zoveel mogelijk mensen op dergelijke manier reageren op deze idiote site.

  4. Mensen die slim zijn
    zijn hier allang verdwenen

    Ik ben hier binnenkort weg uit belgistan

Reacties zijn gesloten.