Onnuttig nieuws

camera_cartoon_CA01P021Wij snappen er de ballen van.  Is dit wel koosjer, 

euh… halal?  Hoe zit het dan met dat beruchte maagdenvlies?

Britse militair verbouwd tot moslima

Dat een man zich laat verbouwen tot vrouw, daar zal alleen een enkeling nog van opkijken. Maar een voormalig militair die zich laat verbouwen én zich laat bekeren tot moslima, dat zal meer wenkbrauwen doen fronsen.

Het is het verhaal van de 28-jarige Lucy Vallander, die tot 2010 door het leven ging als soldaat Laurens, maar zijn piemel inruilde voor een vagina en z’n baret voor een hoofddoek. Lucy is onlangs getrouwd met een islamitische man, Murad, die ze heeft leren kennen op een datingsite. “Hij wist niet dat ik eerst man was, maar dat heeft hij vast wel aan mijn littekens gezien”, zegt Vallander tegen DailyMail.

New life: Lucy Vallender 28, was formerly a male TA soldier but has had a sex changed and converted to Islam

Lucy, de gelukkige bruid

Toen Lucy nog Laurens was, gedroeg ze zich vaak als een stoere kerel, maar diep van binnen wist ze dat ze anders was. “Ik voelde me anders dan anderen, ik voelde me aangetrokken tot mannen. Maar ik onderdrukte mijn gevoelens en probeerde te leven zoals de meeste mensen van mijn leeftijd. Ik hoopte dat de gevoelens weg zouden gaan in het leger, maar ik voelde me alleen maar ongelukkiger.” In 2010 werd Laurens uiteindelijk Lucy.

Toch gaat het leven van Lucy nog niet altijd voor de wind, ook al is ze nu wie ze echt is. Ze wordt slecht behandeld door de moslimgemeenschap in Swindon, het dorp waar ze woont. “Ik mocht in de moskee niet meer bidden tussen de vrouwen. Ik kon kiezen: of bidden bij de mannen, of weggaan.”

Wij wensen het jonge echtpaar veel geluk.

Spitsnieuws.nl