Omvolking

Nu Fawlty Towers, andere satirische programma’s en historische films onder vuur liggen, laten we John Cleese nog even aan het woord over de demografische toestand in Londen.

Londen staat hier plaatsvervangend voor Brussel, Parijs, Amsterdam, Stockholm, Berlijn… In al deze steden, waar de multicul verheven werd tot een staatsreligie, wordt de oorspronkelijke bevolking verdreven. Als je derde wereld in huis haalt, word je zelf de derde wereld…

1 gedachte op “Omvolking

 1. Dat de samenzweerders achter het Coudenhove Kalergi plan en de communistische NWO de hoofdsteden overspoelen met de invasietroepen, is van uit hun standpunt logisch. De hoofdsteden zijn immers het centrum van het gezag, de macht, en de vitale draaischijf voor tal van organisaties, diensten, bedrijven e.a. Pak de kop aan, en de rest volgt ook cfr. het motto van Karl Marx : een vis begint de rotten aan de kop. In dit geval wordt de kop er gewoon afgehakt, via een massaal uitgevoerde straatterreur door het schuim van de straat.
  Het is dan ook nuttig te kijken naar een mogelijk scenario voor Brussel. Als men start op een vrijdagavond , voor een lang weekeinde met een brugdag op maandag en een feestdag op dinsdag dan is dinsdagavond de klus geklaard.
  Het volstaat de vrijdagavond op het spitsuur een 20 à 25 strategische verkeerskruispunten te blokkeren, en binnen het uur staat Brussel stil en is overvol. Als men dan ook alle spoorweglijnen aan de grens van het Brussel Gewest plat legt, dan is Brussel afgesloten. De orgie van geweld kan dan ongehinderd beginnen, met plunderingen, vernielingen, brandstichtingen, geweld allerhande, en voor de blanke dames is er ook een “Rode Leger” therapie voorzien. Een orgie van geweld begonnen door het schuim van de straat, maar waar zich zeer snel anderen zullen bij aansluiten. De maskers van al de “”geïntegreerden” zullen dan ook snel vallen. Tel niet op de ordediensten. Er is geen Rijkswacht meer, het leger stelt niets meer voor, en zeker in het weekeinde, en de lokale politie is in handen van corrupte politiekers met leidinggevenden die naargelang het geval uitblinken door lafheid & onkunde. Bovendien zal de “diversiteit” bij de politie niets doen, of nog erger : het schuim van de straat nog een handje toesteken.
  In eerste instantie zijn de belangrijkste doelwitten al wat Vlaams is. Daar bestaat geen twijfel over, als men Brussel kent. Er gaat daar dan ook een onherstelbare schade aangericht worden.
  De vraag is dan ook : Wat doen de Vlaamse overheid en al die andere instellingen en organisaties nog in Brussel ?. Wat doet de KBC in de kasbah van Molenbeek ?? Weten die dan allemaal niet wat er staat te gebeuren ??
  Als alles plat ligt, zal men sowieso moeten vertrekken. Het zal al bovenmenselijke inspanningen vragen om de Vlaamse rand rond Brussel pogen te beschermen.
  Denken al die verlichte geesten, dat ze op een miraculeuze wijze gaan gespaard blijven ?? Met de recente gebeurtenissen rond de “lockdown” en de “betogingen tegen racisme” in Brussel, is er voor de zoveelste maal een bewijs geleverd van de tergende selectiviteit bij de orde handhaving in Brussel.
  Kijk ook naar de USA en de door de communisten gecontroleerde blauwe staten en steden, waar meedogenloos werd opgetreden tegen tegenstanders van de lockdown, maar waar de rode loper wordt uitgerold voor het linkse schuim van de straat cfr. het motto : soort zoekt soort en soort verdedigt soort.
  Aan de hand van de misdaad – en straatterreur ziet men wie er aan het bewind is.
  Ik kan dan ook maar één raad : Verlaat Brussel, voor het te laat is. Als de kolkende vulkaan ontploft, zal er immers niets meer te redden vallen.
  Breng in alle geval al wat waarde heeft in veiligheid. Het zal bij deze straatterreur niet bij enkele standbeelden blijven. De “beelden stormen” uit de Middeleeuwen en tijdens het Franse terreurregime zullen nog overtroffen worden.
  Ik maak mij echter geen illusies over mijn raad, ik ken intussen ook al het “klootjesvolk”.. en men zal dan ook blijven slapen en dromen en zich laven aan de bron der zalige leugens. Het ontwaken zal echter gebeuren in stromen van bloed. Een onverdachte bron :
  https://www.golfbrekers.be/rivieren-van-bloed/
  Enoch Powell heeft intussen al gelijk gekregen.

Reacties zijn gesloten.