Olaf Scholz, DDR-protégé

Er lopen er zo wel meer rond, die in pre-Wende-tijden welgekomen gasten waren in het voormalige Oost-Duitsland. Eigenlijk was quasi iedereen die het verplichte aantal Westmark wilde ruilen voor de minderwaardige Ostmark welkom. Maar als beloftevolle jonge politiek-gedreven mensen de rode loper uitgerold krijgen, dan vraag je je terecht af wat erachter schuil ging..

Reeds van tijdens zijn jonge jaren had hij daar contacten, ging hij mee betogen, genoot voordelen die niemand anders ten deel vielen. Een visum: gratis. De verplichte geldwissel per per dag verblijf van een bepaalde som aan de koers 1 DM = 1 OstMark (wat gewoon diefstal was): niet verplicht voor Scholz! Omgang met alle égards en meestal zonder douanecontrole.

Scholz was reeds als student middelbaar onderwijs lid van de Jusos, de Jong Socialisten. Hij trok de aandacht van de SED vooral door zijn actieve protestdeelname tegen de toenmalige kanselier Helmut Schmidt (SPD) en de NAVO. Bovendien behoorde hij ook tot een marxistische stroming binnen de SPD. Waaruit je zou kunnen concluderen dat hij het gedachtengoed van de Stasi deelde. Desalniettemin werd hij door de Stasi bespioneerd.

Waarom? Twee mogelijkheden: 1) ofwel zagen ze in hem een geschikte kandidaat om hem te recruteren als Spitzel, zochten ze een mogelijkheid hem te overtuigen via een bepaald drukkingsmiddel, 2) ofwel zagen ze reeds toen in hem een potentieel westers gevaar… Wij gokken op 1).

1 gedachte op “Olaf Scholz, DDR-protégé

 1. Duitsland is intussen omgebouwd tot een nieuwe DDR met een Stasi terreur.
  Dit was ook de bedoeling van de val van de muur.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Anatoliy_Golitsyn

  Hij schreef het boek : Perestroika Deception
  http://www.edwardharle.com/edwardharle/the_perestroika_deception/

  I.M. Erika Merkel speelde hierbij een zeer grote rol Duitsland , in opdracht van haar “Händler”, in het buitenland.
  De EUSSR maakt ook deel uit van die strategie, die gericht is op een communistische NWO. Deze EUSSR is door haar organisatie in feite een kopie van de USSR.
  Na de val van de muur, kwamen duizenden Stasi dossiers in handen van de CIA.
  https://www.focus.de/politik/deutschland/informationen-ueber-ddr-auslandsagenten-stasi-unterlagenbehoerde-will-akten-von-cia-zurueck_id_2955219.html
  https://www.welt.de/print-welt/article510646/Die-Stasi-Akten-des-CIA-bleiben-unter-Verschluss.html

  Deze hadden ook betrekking op de “medewerkers” in West Duitsland, die nadien een brief kregen.
  Een citaat van de webstek Hartgeld, die intussen niet meer raadpleegbaar is, sinds de moderator Walter Eichelburg in Oostenrijk opgesloten zit in de “”psychiatrie” :
  “HARTGELD DEUTSCHLAND 07.09.2019
  [10:00] Leserzuschrift-DE zu Eine Revolution wird abgewickelt – der Deutsche Bundestag will die Stasi-Unterlagen-Behörde auflösen
  [13:10] Leserkommentar vom “Wissenden” über die Auflösung der Stasi-Unterlagen-Behörde:
  Als am 9. November 1989 die Berliner Mauer fiel, hatten alle erst mal mit dem Jubeln zu tun. Auch Bundeskanzler Helmut Kohl(richtiger Name Henoch Kohn)
  Zwei Tage später erinnerte sich Kohl, daß sich in Ostberlin noch brisante Stasiunterlagen über Mitarbeiter in Westdeutschland existierten. Er schickte einen Mitarbeiter des Kanzleramtes, um die Unterlagen in Sicherheit zu bringen. Diese konnten aber nicht mehr aufgefunden werden. Der CIA hatte sie bereits in der Nacht vom 9. auf den 10. November in Besitz genommen und in die USA geschickt.
  Ein paar Wochen später fanden 17.000 Personen in Westdeutschland ein Kuvert in ihren Briefkasten. Der Inhalt bestand aus einer Kopie ihrer Stasiunterlagen und einem beigelegten Drohbrief. In dem hieß es, sollte man gegen die Interessen der Vereinigten Staaten handeln, so werde man die Unterlagen veröffentlichen. Unter den westdeutschen Stasimitarbeitern befanden sich fast alle Journalisten der großen Zeitungen. Von diesem Zeitpunkt an erschienen keine negativen Berichte mehr über die USA.
  Die Stasi hatte also fast den gesamten Journalismus unter Kontrolle.WE. (=einde citaat).

  Het voormelde kan dan ook veel verklaren over de linkse staatsgreep in het huidige DDR Duitsland. Wie leeft er nog van die “medewerkers” ? En zelfs als er al een deel overleden zijn, dan zijn de die Stasi dossiers nog altijd bruikbaar voor chantage op de “omgeving” van deze verraders. Het voormelde citaat geeft dan ook een aanwijzing over wie er nu werkelijk baas is in Duitsland, sinds de val van de muur… en hier lopen de sporen naar de banksters van Wall Street en van The City, waarvan de CIA een instrument is. (afgezien van het feit dat het bezettingsstatuut van na WO II nog steeds van toepassing is).

  Het voormelde citaat bevestigt ook de versie in het boek “ Gekaufte Journalisten” van Udo Ulfkotte over wie er de media controleert in Duitsland :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Udo_Ulfkotte

  Belangrijk is ook wie er ook brieven heeft gekregen in andere landen in het Westen ? En wie er nog wordt gechanteerd ? En door wie en voor wat ?

  Dit is van belang wetende dat het ganse systeem draait op chantage, als eerst de omkoping niet gelukt is
  Wat België betreft is dit ook van belang. . Hierbij ook wetende dat de media in België bevolkt zijn door de maffia’s van de “broeders” en “kameraden” !!!
  Welke belangen worden er hier gediend, en welke worden er hier verraden, m.b.t. het Coudenhove Kalergi plan, Agenda 21- 30 en het Covid 19(84) complot, en die er op gericht zijn om onze westerse beschaving te vernietigen.

  Wat is het verband met andere terreurdossiers in België van de laatste 50 jaar.. die in de doofpot zitten en nog steeds gebruikt worden als chantagewapen.
  Over de activiteiten van de Stasi :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Erich_Mielke
  In deze brug is er een weliswaar beperkt overzicht van de buitenlandse activiteiten van de Stasi, in West Europa, en dus ook in België, waarbij er dan ook hulp geweest is van “verraders” in die West Europese landen, die na een lange mars door de instellingen tal van sleutelposten bezetten.

  Op basis van de voormelde elementen, een zeer beperkte opsomming, is het dan ook geen toeval dat we in België, zoals in Duitsland en anderen landen van de EUSSR, nu opgescheept zitten met Vivaldi, een communistische loge maffia bende. Kijk gewoon naar het verleden van bepaalde kopstukken ??
  Waar zit de Staatsveiligheid ? OCAD ? en het Comité I ?
  Overbelast door de strijd tegen het “Rechtsextremisme ??”.
  Het verleden wordt dan ook danig onderschat als stuwende kracht van wat heden al of niet gebeurt. Een verleden dat dan betrekking heeft op beerputten allerhande, en die dienen als chantagewapen.

Reacties zijn gesloten.