4 gedachten over “Oei!

 1. Posted on October 26, 2015 by Eeyore — Leave a reply

  1. Breaking: Muslim Screaming “Allahu Akbar” Stabs Jew, Punches Rabbi in France

  Dit is nog niet te lezen bij De Morgen, Raar niet?

 2. Netanyahu heeft met zijn speech tijdens het 37ste Zionist Congress op 20 oktober de media fel verontrust. Alleen ons aller Michael Freilich vond dat Netanyahu zich wat had vergaloppeerd maar vanuit pr standpunt vond hij het geen slechte zet.
  Omdat ik veel blablabla te lezen kreeg vond ik na veel zoeken uiteindelijk zijn speech onder de titel’ P.M. Netanyahu’s Speech at the 37th Zionist Congress.’
  Ik haal de passage, waar het allemaal om te doen was, uit de tekst:
  ‘These attackers, Arab attackers, murdered several Jews (in 1920*). And this attack and other attacks on the Jewish community in 1920, 1921, 1929 were instigated by a call of the Mufti of Jerusalem Haj Amin al- Hussein**, who was later sought for war crimes in the Nuremberg trials because he had a central role in fomenting the final solution. He flew to Berlin (in 1941). Hitler did’ nt want to exterminate the Jews at that time, he wanted to expel*** the Jews. And Haj Amin went to Hitler and said ‘if you expel them, they’ ll all come here’ ‘So what should I do with them’ asked Hitler. He said (Haj Amin) ‘Burn them’.
  And he was sought in, during the Nuremberg trials for prosecution. He escaped it**** and later died of cancer, after the war, died of cancer in Cairo.’

  mijn opmerkingen hierop.
  * ik ga geen opsomming maken van de joodse terroristische groepen die aanslagen pleegden op Arabieren, breng alleen even een moord op een niet-Arabier, Lord Moyne, in herinnering. Een moord waarvoor ze zich tot in Cairo begaven. Hierover kan je de mening van Shamir lezen in The Times of Israel ‘Why we killed Lord Moyne’ of een scholarwerk van de University of New Orléans ‘The history and memory of the assassination of Lord Moyne’.
  ** hij werd tot groot moefti benoemd door de Britten.
  *** noch in zijn werken, redevoeringen of zijn tafelgesprekken waarin terloops slechts tweemaal de joden vernoemd werden was sprake van ‘the final solution’. Er bestaat ook geen enkel door hem getekend bevel daartoe. Netanyahu had bij zijn uitspraken misschien wel een bronvermelding kunnen toevoegen.
  **** Haj Amin werd nooit opgepakt voor het Nurenberg proces en kon dan ook niet ontsnappen. Door Joegoslavië werd in 1945 wel naar de moefti gezocht omdat hij voor het gerecht verantwoordelijk zou gesteld worden voor het feit dat 20.000 moslims als vrijwilligers in de Waffen-SS gediend hadden. De Zwitsers namen hem in 1945 aan de grens gevangen en leverden hem uit aan Frankrijk die hem lieten gaan.

 3. De ‘Staatsanwälte’ hebben het in Duitsland weer bijzonder druk met de slechterikken. Akif Pirinçci staat met anderen op hun programma omdat hij tijdens zijn rede in Dresden op 19 oktober zei dat er nog een alternatief was om het overstromend geweld van de invasie in te dijken namelijk de concentratiekampen, maar die bestaan niet meer.
  Netanyahu heeft vijf minuten geluk gehad dat hij zijn uitspraken over de moefti in Jerusalem deed anders had hij het lot van bisschop Williamson kunnen volgen, die tegenover de Zweedse televisie in Duitsland één en ander vertelde wat die Duitse Staatsanwälte helemaal niet beviel en hem daarom voor de rechtbank sleurden.

 4. Anna,
  Een dergelijke uitspraak is geen “lapsus”!! Dat Bibi er geen problemen mee heeft is het gevolg van de toepassing an de ” situationele ethiek”.
  De vraag is dan ook :”Wat was de bedoeling van deze uitspraak” ? Gaat het hier over de holocaust of is het de bedoeling de aandacht af te leiden van.. of te anticiperen op mogelijke lastige evoluties, in bepaalde domeinen?
  Ik denk o.a. aan :
  1. De samenwerking tussen Israël en ISIS en de gevangenneming van een Israëlisch officier in Irak :
  http://www.veteranstoday.com/2015/10/21/breaking-story-israeli-general-captured-in-iraq-confesses-to-israel-isis-coalition/
  2. De paniekramp in Mecca waar 1500 à 2000 doden vielen :
  http://www.veteranstoday.com/2015/10/26/saudis-and-israelis-stage-hajj-stampede-in-terror-plot/
  3. De bewijzen van 11 september 2001 :
  http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/
  Een onthulling met vergaande gevolgen voor de USA (en ook voor Israël)
  http://www.veteranstoday.com/2015/10/21/truth-about-911-would-take-down-the-us-as-a-global-empire/
  4. De mogelijke dreiging van Putin de archieven van de NKVD te openen over de Holocaust. Na de val van de muur gebeurde dit ook reeds en toen werd het dodentol in Auschwitz al bijgesteld(op de webstek van Texe Marss zijn er foto’s van de oude en nieuwe gedenkplaat)
  5.Het onthullen door Putin van de bewijzen van de ramp met de MH 17, een ramp die in nauw verband staat met de Gaza oorlog.
  Dit is maar een beperkte opsomming, maar toch al voldoende om voor enige onrust te zorgen, en het principe van de “aanval is de beste verdediging” toe te passen.
  Wat de belangrijkste bezigheden zijn van het Duitse gerecht, is dagelijks te lezen op de webstek van Kopp online, zodat ik er geen voorbeelden dien van te geven.

Reacties zijn gesloten.