Nog meer islamofobie

 

De inkt van het artikel van onze hoofdredacteur is nog niet droog of er komt een spoedbericht binnen van onze verslaggever ter plaatse:

“In Turkije heeft de minister van buitenlandse zaken, Ahmet Davutoglu de dringende wens geuit dat er snel een nieuwe paus gekozen mag worden om samen met hem – in innige samenwerking – ten strijde te trekken tegen de islamofobie. De minister vindt de houding, die de toekomstige leider van de RK-kerk, zal aannemen t.o.v. thema’s als toenemend racisme in Europa en islamofobie, uiterst belangrijk.

Het is dezelfde Davutoglu die publiekelijk droomt van een “modern Ottomaans Rijk”.

Blijkbaar wou hij voor de recente uitlatingen van de grote leider der Ottomanen, Erdogan, niet onderdoen. Die heeft heel de diplomatieke wereld van het Westen geschokt door zijn toespraak verleden week tijdens de UNO-top in Wenen, waarbij hij onomwonden stelde dat het bestaan van Israël een “misdrijf tegen de menselijkheid” betekent en wij citeren: “Daarom zouden wij, zoals fascisme, zionisme en antisemitisme ook islamofobie als een misdrijf tgen de menselijkheid moeten beschouwen.”

Floriaan Terbeke”

5 gedachten over “Nog meer islamofobie

 1. Opent men het nieuws dan is het over heel de wereld barbaars islamitisch geweld, van noord tot zuid en van oost tot west en dan zouden wij westerlingen die barbaarse rotzooi niet mogen bestrijden!!!
  Wij moeten rustig toezien hoe onze dochters lastig gevallen worden tot verkracht tot vermoord worden, alles in naam van een primitief gedachtengoed.
  Die marokkaanse trien kan de boom in, liever nog, de woestijn in.

 2. Islamfobie
  Een fobie (Grieks: φοβος, phobos = angst, vrees) is een psychische aandoening waarbij iemand, om doorgaans onduidelijke redenen, een ziekelijke angst ontwikkelt voor specifieke zaken of situaties. http://nl.wikipedia.org/wiki/Fobie

  Doe dan iets aan de veroorzaker van de vrees, niet aan de mensen die (al dan niet terecht) bang zijn. Vandaag zijn er al 20.472 gedode mensen sedert 11 september 2001op het palmares van de islam. Dan spreken we nog niet over de gevechten en oorlogen wereldwijd, de verwijten, verkrachtingen, diefstal, kettingrukkers, enz.

  Daarom moeten we de islam als een misdrijf tegen de menselijkheid beschouwen en moeten we ons nog meer, op alle vlakken, met al onze mogelijkheden, tegen deze onmenselijkheid blijven verzetten. Dat is onze verdomde democratische plicht voor ons zelfbehoud.

  • Beste Marnix,
   Dit is inderdaad onze verdomde democratische plicht, alleen de “zelfverklaarde democraten” denken daar anders over. De verraders van eigen volk kennen blijkbaar het boemerang effect (nog) niet. Want heel de rotzooi zal ook in hun gezicht terecht komen.

 3. Het woord ‘fobie’ wordt misbruikt. Het wordt gelinkt aan vreemdelingen, aan de islam, aan homo’s… Oorspronkelijk hoort ‘fobie’ in de psychiatrische sfeer en betekent een onredelijke angst, een onberedeneerbare angst die obsederend en remmend werkt. Wel, mijn houding tegenover etnische rariteiten en ander vreemd gespuis kan ik heel goed beredeneren, er is beslist geen angst mee gemoeid. Ik heb geen schrik van asielzoekers, van moslims of andere vreemdelingen. Ik moet ze gewoon niet. Met mijn volle verstand ben ik me ervan bewust dat ik géén onredelijke angst heb, maar wél gevoelens van afkeer, van minachting en geringschatting voor de pathologische islam, voor geforceerde multiculturaliteit… Mijn hele aversie heeft niéts met onredelijkheid te maken, en dus ook niet met een fobie in al zijn onredelijkheid!

 4. Met een fobie is niets mis, sommigen mensen hebben een spinnenfobie anderen hebben een rattenfobie en veel van ons hebben een islamofobie.
  Wat die islamofobie betreft is het onze plicht daar tegen te strijden, neen, niet tegen de fobie maar tegen die barbaarse waanzin want die waanzin is op alle vlakken in strijd met onze normen, waarden, wetten, zeden én cultuur, die waanzin promoot geweld, barbaars geweld. Niemand zal mij ooit kunnen verplichten die barbaarse gewelddadige waanzin te aanvaarden noch te respecteren, niemand.
  Het kan toch niet toegelaten worden dat die waanzin die oproept tot geweld zoals vrouwen stenigen, handen afkappen, mensen ophangen die een andere mening hebben, kinderen verminken en zéér jonge meisjes uithuwelijken aan perverse figuren en de waanzin van een pedofiel nalopen, dat die hier zou moeten geaccepteerd, getolereerd of erger nog gerespecteerd moet worden? Zijn ze nu helemaal gek geworden? En zeggen dat die barbaarse waanzin óók nog gesubsidieerd wordt met ONS belastingsgeld!!! Kan het nog kotsmisselijker worden?
  Er is maar één remedie tegen die levensgevaarlijke idioterie en dat is “TOTAAL VERBOD OP VLAAMS GRONDGEBIED EN LIEFST OP HEEL HET EUROPEES GRONDGEBIED” want zoals ze nu bezig zijn met die waanzin de mensen door de strot trachten te drammen komt er alleen maar ellende mee, m.i. zelfs een 3de wereldoorlog.
  In ons land en eveneens in heel Europa wonen meer dan 200 nationaliteiten allen met een bepaalde cultuur of religie. Hoe zou het nu toch komen dat met ± 95% van die nationaliteiten, culturen en religies NOOIT problemen zijn en met die overige ± 5% ALTIJD ellende miserie en geweld aan de orde is? Juist, die 5% is bezeten van die waanzin.
  Hoe is het spreekwoord van Tijl Uilespiegel ook weer?………
  Ook hier lopen mensen rond die bezeten zijn van alles wat uit Rome komt maar die mensen ‘dwingen’ niemand hun weg te volgen, het is een vrije keuze, zij laten iedereen met rust, NIEMAND kan mij verplichten iets na te leven of te respecteren als me dat tegen de borst stoot en zeker als hetgeen in het koppeke zit oproept tot geweld, barbaars geweld. Open de TV en wat ziet men? Geweld, geweld en nogmaals islamitisch geweld, we kunnen misschien beter een grote emmer onder de TV plaatsen om het bloed op te vangen.
  Wie is naar hier gekomen om de ellende in hun eigen land te ontvluchten? Wel, respecteer dan de normen, waarden, wetten, taal, zeden en cultuur van ons land en draag bij aan de welvaart, de veiligheid en de leefbaarheid in ons land dan heeft niemand met iemand een probleem.

Reacties zijn gesloten.