“No way”

halle_ib2Vandaag kiezen 13 miljoen Duitsers, 1/5 van de Duitse bevolking,  in drie Bundesländer of ze akkoord gaan met de open deuren-politiek van de Führerin Merkel.  De linkse kerk vond dat ze een stapje verder moesten gaan bij de uitverkoop en boden de ‘vluchtelingen’ de kans eens voor de lol hun recht op de Duitse democratie in de daad om te zetten: m.a.w. de nieuwkomers mochten proeven van hun medezeggingsrecht over de politiek in het Merkelland – ze mochten gaan ‘stemmen’.

Er worden een ‘proef-stemlokalen’ geopend onder de noemer ‘Jij bent politiek – democratie versterken’, een initiatief van het gewestelijk netwerk van migrantenorganisaties (LAMSA) in samenwerking met de gewestelijke centrale voor politieke vorming.  Kortom linkse mafketels die vinden dat de rest van de wereld mag en moet bepalen wat er in Duitsland beslist wordt.  Best wel eigenaardig, vermits al de ‘vluchtelingen’ terug naar huis moeten keren eens de schermutselingen in hun thuisland ophouden.

halle_ib

Niet zo, meende de Identitaire Beweging.  In de nacht van 11 – 12 maart metselden ze de toegang tot het nep stemlokaal in Halle toe.  ‘No Way’, luidde de boodschap.

De politie is op zoek naar de daders; de betichting luidt ‘politieke misdaad’.