Nieuwe actie tegen huidkanker

Noordzeewater vermengd met zonnebrandcreme

 

Veel mensen smeren zich niet goed in tegen de zon. Daarom gaat de stichting Veilig Zonnen zes enorme tankers met zonnebrandcreme leeggooien in de Noordzee. De creme vermengt zich met het zeewater, waardoor badgasten vanzelf worden beschermd tegen verbranding.

 

2 gedachten over “Nieuwe actie tegen huidkanker

  1. Heel goed idee……maar voeg er dan maar twee extra tankers zout, een tanker bleekwater en drietankers azijn bij, kwestie om het evenwicht voor natuur en dier niet te verstoren. De mens en de wilde planten passen zich aan de nieuwe samenstelling wel aan en tegen twintig jaar ken je geen verschil meer tussen een Chinees, Afrikaan of Europeaan.

  2. De zon schijnt even en daar zijn de paniekeurs weer: scholen moeten de leerlingen insmeren aub! Alsof de zon dodelijk zou zijn! Kom vooral nooit in de zon! Blijf binnen! Kijk naar de vrt met hun homo- en moslimpropaganda, veel gezonder!
    In de UK, waar de mensen een afkeer hebben van buiten te vertoeven, nooit natuurlijk bruinen en je tevergeefs een terrasstoel zult zoeken, is dat normaal, dat is nu eenmaal biologisch bepaald, maar hier???

Reacties zijn gesloten.