7 gedachten over “Net Oostenrijks president…

 1. Een reactie van de “broeders” :
  https://guidograndt.wordpress.com/2016/05/25/freimaurer-grossloge-von-oesterreich-reagiert-auf-neuen-praesidenten-und-ex-logenbruder-van-der-bellen/
  In het 2de gedeelte van de tekst wordt deze reactie uitvoerig geciteerd.
  De “broeders” hebben het ook over een verkiezing met een meerderheid van geldige stemmen!!! Intussen is het al duidelijk dat er meer stemmen waren dan kiezers. Wie houden ze hier voor de zot??
  Zoals gewoonlijk komen de “broeders” voor de dag met de “complot – theorieën” om de boodschapper met de waarheid te stigmatiseren. Dat hebben ze trouwens gewoon met anderen bevoorrechten.
  In feite is het FPO nog veel te braaf, en zelfs te plat.
  Van der Bellen is geen verkozen president maar een verrader en loge mafioso, die met behulp van kiesfraude ,georganiseerd door volksvreemde en vijandige occulte machten, op de plaats zit van de werkelijk verkozen president.
  Over dit feit moeten er petities de ronde gaan. Dit vereist ook dat men met kennis van zaken de rol van de loge mafia’s in de EUSSR en dan ook in de samenzwering tegen onze westerse beschaving klaar en duidelijk aan het licht brengt.
  De verwijzing naar zijn “Grune” verleden dient ook juist geduid te worden. De groenen zijn immers, zoals overal, crypto communisten in dienst van de NWO .
  Men dient dan ook niet zijn afzetting te eisen, maar wel zijn aanhouding voor “hoogverraad”.

  • @ Lovenaar,

   Pas een bijdrage van Oskar Deutsch (voorzitter van de Israëlische cultuurgemeenschap in Wenen) gelezen in Die Presse.

   ‘De thora, het heilige boek van joden en jodinnen, en tegelijkertijd het oude testament in het christendom en de islam, kan zonder de verschillende betekenissen van zinnen niet begrepen worden. Er bestaat de ‘Pschat’ of de naakte zin en de ‘Remes’ de toespeling die de zin maakt. WIE WERKELIJK WIL BEGRIJPEN MOET TUSSEN DE REGELS LEZEN.’

   De laatste regel is een zin naar je hart.

   Natuurlijk wordt het christendom – en als ik tussen de regels lees, de Remes volg, wordt hierbij het katholicisme bedoeld en niet het joods-protestantisme zoals het sinds de reformatie wordt genoemd –
   hierbij aangevoerd alsof het katholicisme mee de schuld moet dragen van de afschuwelijke passages in die handleiding voor gangsters.
   Tot het Vaticaans concilie waren wij de dragers van een hellenistische-christelijke cultuur. Nadien veranderde dit in een joods-christelijke en momenteel zitten we in de fase van de drie Abrahamistische culturen.
   Voor alle duidelijkheid: joden en moslims mogen van mij Abraham als hun voorvader hebben. Ik heb er andere.

   • Anna,
    Inderdaad..men moet steeds tussen de regels lezen om te begrijpen wat er gaande is. We worden immers bedolven onder een bedrieglijke taalgebruik en vooral duivelse “slogans”.Orwell heeft het over de “newspeak..”
    (newspeak Webdefinities :
    Newspeak is een fictieve taal in George Orwells roman 1984. De Nederlandse vertaling van de term, Nieuwspraak, wordt weinig gebruikt. Newspeak is in het boek een taal met een bijzonder doel, namelijk het inkrimpen van de woordenschat en daarmee het doen verdwijnen van nuances in woord en idee. …
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Newspeak
    (einde citaat).
    Stuk voor stuk vlaggen die de lading niet dekken. Ik ga er dan ook vanuit dat de “officiële versie” leugens zijn, ze worden immers “afgekondigd” door psychopaten.
    . Neem daarbij dan nog het gebruik van symbolen die alleen gekend zijn door de “ingewijden…”. Voor een doorsnee burger is dit alles onbegrijpelijk.. met alle gevolgen van dien.
    Hierbij komt dan nog het uitvegen van het verleden.. om vervelende sporen uit te wissen. Het uithollen van het vak geschiedenis in de scholen past daar perfect bij.
    Kennis is immers macht. De occulte machten willen daarom ook deze kennis in hun handen houden.
    PS :
    U heeft het over de Thora, maar wat staat er in de Talmud over het “vee….”?

    • @ Lovenaar,

     Ik vertaalde de woorden van Deutsch uit het Duits naar het Nederlands en vermits hij de Talmud niet aanhaalt, waarvan hij de teksten niet mee in de schoenen van christenen kan schuiven, komt hij er ook niet in voor.

     Ter info: het boek van Eisenmenger ‘Das entdecktes Judentum’ kan je nu ook gedeeltelijk naslaan op Google. Het is wel in het gotisch geschreven. De man werkte 30 jaar aan dit boek en vermits hij onberispelijk Hebreeuws kende, en in zijn boek de authentieke teksten uit de Talmud publiceerde en vertaalde, werd getracht om hem op leugens, op het verdraaien van zinnen of uit de context gerukte fragmenten te pakken. Nemand is er tot op de dag van vandaag ook maar in geslaagd één komma te kunnen weerleggen..

 2. @ Lovenaar,

  Over de talmud en het boek van Wim Van Rooy. Hij schrijft op bladzijde 487:
  ‘voor wie van cijfers houdt: de trilogie Koran, Hadith en sira telt 327.547 woorden met betrekking tot geweld. De Hebreeuwse bijbel telt er 34.039’
  Je merkt direct dat de laatste veel braver is dan de eerste.
  Wat het resultaat was, bij de beide partijen, van die woorden die oproepen tot geweld schrijft hij er niet bij. Want daar zit nogal wat verschil op, in het nadeel van de 34.039.

  Verder vind ik de titel van zijn boek ‘Waarover men niet spreekt’ hoe langer hoe meer goed gekozen. Voor de 327.547 woorden voegt Wim drie boeken tezamen. Bij de 34.039 woorden houdt hij het bij één. Ze hebben er nochtans ook drie. De Thora (waar hij naar verwijst) de tenach en de talmud.
  Valt voor Wim het meest belangrijke boek van het jodendom, de talmud, onder de noemer’ waarover men niet spreekt’? Dit boek eindigde niet in het jaar één van onze jaartelling, zoals de Hebreeuwse bijbel, maar werd tot onze middeleeuwen verder verrijkt. Bewijs daarvoor zijn alle passages die betrekking hebben op de christenen:
  Jove Dea 158, 2 Hagah: les prévaricateurs qui passent du coté des chrétiens et qui se contaminent parmi les chrétiens sont semblables à ceux qui irritent Dieu par leurs prévarications; aussi doit-on les jeter au puits et ne plus les en sortir.

  III – Les chrétiens doivent être tués parce qu’ils sont des tyrans, héritiers des Amalécites, à qui il fut commandé de détruire la Loi antique

  Zohar I, 219b: il est certain que notre captivité doit durer jusqu’à ce que soient effacés de la terre les princes chrétiens qui adorent les idoles.

  IV – Tous les chrétiens doivent être tués sans en excepter les meilleurs.

  Sepher Or Israël; 177: éfface la vie du chrétien, et tue-le. C’est agréable à la Majesté Divine comme celui qui offre un don d’encens.

  Ik kan nog wel een tijdje verder gaan, maar denk dat dit volstaat. Je kan ze al bijtellen bij de 34.039 woorden.
  Wat ik er nog bij wil vertellen: deze uit het Hebreeuws vertaalde passages komen uit kerkelijke bronnen. Dus niet van Eichmann die naar het schijnt het Hebreeuws behoorlijk onder de knie had..
  In die katholieke Kerk had men nogal wat geestelijke geleerden, in het Vaticaan of in kloosters en abdijen, die Hebreeuws kenden en zich bezig hielden met uit te pluizen wat er zoal in de talmud stond. Vandaar dat we zo één en ander aan de weet kwamen.

 3. Anna,
  Wim Van Rooy met zijn boek “Waarover men niet spreekt”, had beter een andere titel gehad :”Waarover ik niet mag en ook niet durf schrijven”.
  Hij heeft het over de verschillende godsdiensten enz….. en al wat er rond de islam draait, maar over de grond van de zaak schrijft hij niets.
  Deze grond is de samenzwering tegen onze westerse beschaving, door de occulte en financiële belangen achter de NWO, en waarbij de loge mafia’s een sleutelrol spelen. Een samenzwering die wordt uitgevoerd met behulp van verraders en collaborateurs, in dienst van volksvreemde zetbazen.
  Een samenzwering waarbij een ganse reeks van wapens worden ingezet.. het gaat dan ook niet alleen om de invasies, en de islam, maar ook de (georganiseerde) misdaad, drugs(=zeer belangrijk), de afbraak van het onderwijs, het promoten van decadentie en parasitisme . enz….U heeft daar in een recente reactie een opsomming van gegeven.!!
  De islam is één der wapens, maar een wapen wordt gehanteerd..!!
  Als logeman is Wim Van Rooy dan ook gebonden door zijn eed…en hij kan en mag dan ook niet de volledige waarheid over de verborgen agenda’s onthullen.
  Een ongeluk is immers vlug gebeurd.
  Zijn boek is dan eerder een slinks manoeuvre om de aandacht af te leiden van deze verborgen agenda’s, achter deze invasies :
  Enkele bronnen ter illustratie :
  1.http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/05/27/drogenhandel-italienische-mafia-arbeitet-mit-is-zusammen/
  met citaat :
  “Drogenhandel: Italienische Mafia arbeitet mit IS zusammen
  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 27.05.16 02:08 Uhr
  Die italienische Mafia kooperiert beim Drogenhandel mit der Terror-Miliz ISIS. Die Drogen werden gemeinsam über Nordafrika nach Europa geschmuggelt. “(=einde citaat).
  2.http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/stefan-schubert/mittelmeer-die-nato-als-groesste-schlepperorganisation-der-welt.html
  met citaat :
  “27.05.2016 Tweet Artikel senden | Drucken |
  Mittelmeer: Die NATO als größte Schlepperorganisation der Welt
  Stefan Schubert
  Während die gesamte Welt von Frau Merkel nur aus der Türkei und Europa zu bestehen scheint, bilden sich, wenig überraschend, neue Flüchtlingsrouten. Denn Merkels verordnete Willkommenskultur, die offenen deutschen Sozialsysteme und die Nichtabschiebung abgelehnter Asylbewerber bilden weiterhin gewaltige Einwanderungsanreize. Die Bundeswehrführung gibt sich jetzt angeblich überrascht, dass bis zu eine Million Afrikaner das Mittelmeer von Libyen nach Europa überqueren wollen. Doch ihr laufender NATO-Einsatz verringert nicht etwa die Flüchtlingsströme über das Mittelmeer, sondern facht sie weiter an.”(=einde citaat).
  3.http://rinf.com/alt-news/latest-news/soros-obama-merkel-erdogan-win-control-europe/
  met enkele citaten :
  “On Friday, March 18th, a combined effort by George Soros, Barack Obama, Angela Merkel, and Tayyip Erdogan, arranged to get the EU to abandon previously sacrosanct fundamental human rights of refugees, and to transfer $6B+ to Turkey, in return for placing the refugee burden onto Turkey and getting Turkey to cooperate so as to assist the breakup of Syria, which will enable a gas-pipeline and an oil-pipeline to be built through Syria to enable Qatar’s gas and Saudi Arabia’s oil to be pipelined through Syria into the EU, so as to replace Russian oil and gas, which now fuel the EU……
  …..The most important consequence of the EU summit is not in the official statement. A plan long discussed, now finalizing: Germany takes the majority of refugees from Turkey, and oil and gas pipelines will replace Russian oil and gas to Europe by Saudi oil and Qatari gas……
  ….According to Luxembourg Prime Minister Xavier Bettel, the leaders of the European Union mutually agreed with Turkey to cut Russia out of the EU gas market, cut Qatar [a U.S. ally] in. They agreed in the early hours of Friday on a refugee-&-gas-pipeline package to be approved by the Turkish government.
  This agreement will substantially correspond to the Pact of Angela Merkel with Turkish President Erdogan. But it apparently comprises only a small portion of the prepared between Germany, Turkey and the USA…….
  ….Gerald Knaus, director of the Soros-funded think tank “European Stability Initiative” (ESI), for many months now has been advising Chancellor Angela Merkel on the refugee crisis. His ESI submitted the plan in October……
  …..This closes the circle for the TAP pipeline: The Americans want to snatch the European energy market away from Russia. In the absence of our own energy policy, Europeans are currently completely dependent on Russia. If both pipelines – quasi in a duopoly of the Americans and the Russians – are built, the energy policy space for the EU would increase significantly.
  That led to the present situation, a murderous war that’s driven hundreds of thousands from Syria and Iraq. It had to be, from a geopolitical point of view of the parties — Russia, the US and the EU — regarded as collateral damage….(=einde citaat).
  Ik verwijs echter naar de volledige tekst, die een goede analyse is, van wat er zich nu in de EUSSR en in het Midden Oosten afspeelt, en wie de regisseurs zijn.
  De paar voormelde bronnen alleen al, bewijzen dat er hier meer aan de hand is, dan een “islamprobleem”, dat per toeval uit de lucht gevallen is. Afgezien van de geopolitieke en energiebelangen in het Midden Oosten, gaat het ook over de uitvoering van het Coudenhove Kalergie via de invasies, veroorzaakt in het Midden Oosten en Afrika, door (burger)oorlogen. Invasies waar ijverig wordt aan meegewerkt door de UNO, EUSSR, NATO, en van geprofiteerd wordt door de immigratie industrie en de (georganiseerde) misdaad.

  .

Reacties zijn gesloten.