5 gedachten over ““Nationale” veiligheidsraad…

 1. Vroeger was een Franstalige twee Vlamingen waard. Nu, met de inflatie enz. zijn het vier Vlamingen geworden. Zo simpel is dat .

 2. Nationale veiligheidsraad… ik zie een mengeling van een Maçonniek tribunaal – Agitprop en Comintern, met behulp van handlangers en nuttige idioten aan Vlaamse zijde, die momenteel een nooit geziene vorm van communistisch – staatsterrorisme uitvoeren tegen de bevolking en dan vooral tegen Vlaanderen met een sabotage van alle vitale domeinen, in dienst van buitenlandse vijandige machten. Dit heeft niets meer te zien met een griep. Tijdens WO I en WO II werden dergelijke maatregelen door de bezetter nooit genomen, met uitzondering voor de “avondklok”. Dit is gewoon incivisme en (hoog)verraad. Kortom daden van collaboratie. Na WO II zijn er oneindig veel meer Vlamingen vervolgd, voor oneindig veel minder. De lat moet hier dan ook gelijk gelegd worden.
  Enkele recente bronnen :
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/04/aan-alle-politici.html
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/04/mogelijke-oorzaak-van-de-hoge-corona.html
  Ook de oudere teksten zijn meer dan interessant, weliswaar met de blijkbaar onvermijdelijke dooddoener via de verwijzing naar nazisme en fascisme, daar waar het hier gaat om communistische terreur. Voormelde bronnen geven een goed beeld van de problematiek. De 2de, wijst zelfs op een georganiseerde liquidatie van ouderen ingevolge de euthanasie wet.
  Waar zit de oppositie in Vlaanderen ? Waar zit de Vlaamse beweging in de brede zin van het woord ? Mr Wouters heeft daar ook al naar verwezen.
  In Oostenrijk is er daarentegen wel verzet :
  https://www.youtube.com/watch?v=jo5P8J5PlQI&feature=youtu.be
  video met ondertitel :
  Oppositionrede Kickl. Abrechnung mit Kanzler Kurz. Österreich. 22.4. Corona Virus. Covid-19
  Ook in Duitsland reageert de AfD oppositie
  http://www.pi-news.net/2020/04/muenzenmaier-zu-merkel-sie-sind-nicht-ludwig-der-xiv/
  Opvallend is ook dat van corona gebruik gemaakt wordt om misdadigers op vrije voeten te laten of vrij te laten uit gevangenissen, om illegalen te legaliseren(sic), om de invasies verder te vergemakkelijken, om de strijd tegen de rechtse en nationalistische partijen op te drijven, om de boodschappers met gevaarlijke waarheden te vervolgen, om alles en iedereen te censureren die een gevaar vormt voor de officiële leugenversies.. via de strijd tegen “hate – speech” en “fake – news…”. En voor de rest moeten we geloven dat “corona” toeval is !!!
  Over de financiële gevolgen zijn er in België al de zeer onrustwekkende cijfers. Ik verwijs hier naar de publicaties De Tijd. Over de werkelijke gevolgen voor de geldbeugel van de belastingbetaler en de verbruiker, tasten we nog in het duister, maar één zaak is zeker : de spaarboekjes zijn in gevaar, via een al of niet verkapte operatie Gutt.
  Waar die gevolgen wel duidelijk zijn, is in de USA met de grootste roof uit de geschiedenis door de 1% van Wall Street op de 99% van Main street :
  https://www.henrymakow.com/2020/04/hudson-another-wall-street-heist.html
  met citaat :
  In the same month that 22 million Americans lost their jobs, the American billionaire class’s total wealth increased about 10% – or $282 billion more than it was at the beginning of March. (=einde citaat)

  Er is echter ook hoopvol nieuws : onze minister van justitie(sic) heeft een webstek doen maken voor het zelf maken van mondmaskers :
  https://maakjemondmasker.be/
  We hadden reeds een keizer koster en nu hebben we een (nep)keizer kleermaker. De hoop in bange dagen !!!

 3. Ik heb mij nog nooit zo beschaamd gevoeld als Vlaming dan bij de laatste loge samenkomst onder Welmis(?). De verantwoordelijkheid van de NVA en vooral van Bart De Wever is gigantisch. Als een voetveeg zit Jan Jambon er bij en dit als baas van de Vlaamse Regering. Bart De Wever heeft het momentum laten voorbijgaan door na de verkiezing het Vlaams Belang in de steek te laten en de andere verliezende traditionele partijen voor het feit te stellen met de twee grootste partijen van Vlaanderen samen te werken of deze twee partijen in de oppositie te brengen met alle gevolgen van dien. Hij is de zwakke man en de grondlegger van de huidige toestand gebleken.
  De voorspelde redder van Vlaanderen is een platte opportunist gebleken die niet geeft om zijn volk maar om zijn eigen Antwerpen en eigen imago geeft.

  • Maurice,
   In mijn vorig leven bij Golfbrekers had ik reeds verwezen naar de N-VA als het grootste gevaar voor – en verraad van Vlaanderen. Intussen heb ik meer nieuws via Mr Jules van Rooyen, een Nederlander die ook in Frankrijk woont en regelmatig reageert op de webstek van het Katholiek Forum. Hij is een overtuigd katholiek, wat voor mij geen probleem is, maar ook zeer Frans gezind.(La France : la mère patrie !!). Dit is er voor mij teveel aan, maar dit doet geen afbreuk aan zijn striemende analyses, o.a. over de loges. Hij schreef ook het boek “ De sluiproutes van de macht”.
   Volgens Mr Van Rooyen is Bartje ook een “broeder…” en dit verklaart dan ook veel om niet te zeggen alles. Als men een logeman als Siegfried Bracke in de partij neemt, al of niet van moeten, dan is er zoals men in de volksmond zegt : ”str… aan de knikker”. En hier geldt dan het motto van Karl Marx : “ Een vis begint te rotten aan de kop….”.
   Wat Wilmès betreft, waar U naar verwijst , één woord : “Sayan…”. Meer voeg ik er niet aan toe.

 4. Ik snap niet dat Janbom nog gaat zitten bij die troep?
  Waar is de schaar om die rooftunnels door te knippen?
  Wij hebben die franskiljons niet nodig, integendeel, hoe sneller gedumpt hoe beter voor Vlaanderen en de Vlamingen.

Reacties zijn gesloten.