Mondig speelmaatje

De bronafbeelding bekijkenVergeet de opblaasbare sexpoppen uit vroeger tijden.  In Japan zijn sexpoppen uit quasi levensechte siliconen geen zeldzaamheid meer. Ook in China zijn de steeds gewillige speeltjes dankzij het hoge mannenoverschot zeer geliefd. Naar verluidt gaat het niet alleen om sex maar ook omwille van het gezelschap; de eenzaamheid slaat toe in de toenemende anonimiteit der grote steden.
Bv.: Een oudere Japanner rijdt zijn kind-vrouwtje – een sexpop – in een rolstoel naar een karaokebar.

Ook in Europa schijnt de Ersatz-vrouw terrein te winnen. Twee jaar geleden opende in Dortmund het eerste sexpoppenbordeel. 50 euro voor 30 min, 80 euro voor een uurtje poppenspel.

Wat hebben de #MeToo madammen daar tegen in te brengen? Wel, ze vinden dat de sexpoppen de waardigheid van de vrouw naar beneden halen, want… de speeltjes staan immers altijd ter beschikking van de man… en dat is een beeld dat de #MeToo strijdsters uit de wereld willen bannen.
Spaanse wetenschappers hebben de oplossing gecreëerd: een slimme pop, “Samantha”, die met sensoren aanvoelt wanneer een aanraking grof of kwetsend is. Ze zal dan niet meewerken en in slaapmodus overgaan. Zij is zelfs zo slim, die mooie Samantha, dat ze zoals echte vrouwen hoofdpijn – of een orgasme – kan voorwenden of “neen” zeggen als ze geen goesting heeft.  Volgens de video kan Samantha  zelfs als speelkameraadje voor de kindjes fungeren…  Je eigenste Samantha kan helemaal “op maat” gemaakt worden.

Voor geïnteresseerde dames zijn er ook stoere mannelijke poppen op de markt.