Bannon vs. Soros

Of Vlaanderen sneller onafhankelijk zal worden met  “The Movement”, Bannons beweging, als mogelijke ruggensteun voor nationalisten?  Waarschijnlijk niet.  En we vragen ons tegelijkertijd af in hoever we verondersteld worden (nog meer) aan het handje van de VSA te lopen.  In de media en politiek kreeg zijn geesteskind alle aandacht.  Vertwijfeld werd op de redacties gezocht naar een geschikte foto, liefst met gestrekte arm… hoger… hoger…

Weggelachen, verontwaardigd of panisch verstard? In elk geval kan het tellen als verweer tegen de Sorossamenzwering.  Vrhfstdt heeft zijn gevechtsuitrusting van Maidan uit de mottenballen gehaald, zijn mes geslepen, zijn pijlen in gif gedoopt en richt ze zonder gêne op Bannon: #BanBannon.  Na Oekraïne wil hij EUropa redden.

Bannon heeft Soros een geniale duivel genoemd.  En hij wil hem verslaan met zijn eigen wapens: geld, politieke beïnvloeding, denktanks, bewegingen en organisaties.

Steve Bannon is een media-zwaargewicht.  Geen doetje.  Als luitenant reed hij de koers voor de winnaar Trump.  Maar dat volstaat niet.  In november van dit jaar wil hij starten met 10 medewerkers, die ervoor moeten zorgen dat het rechtse gedachtegoed dagelijks vertegenwoordigd wordt in de zgn. “kwaliteitsmedia” opdat minstens 1/3 van de EU-kiezers bij de volgende EU verkiezingen in het voorjaar 2019 voor rechtse partijen stemt.

Wij vragen ons af in hoever wij – de EU-nationalisten – (populisten in poco taal) – er beter van zullen worden, in hoever wij – ook door de rechtse Bannonbeweging – zullen gemanipuleerd worden voor het eigen Grote Doel.van Uncle Sam.  Zoveel goedertierendheid zonder eigenbelang???.  Sinterklaas wordt pas in december verwacht.

Maar het vooruitzicht de hautaine EU een toontje lager te doen zingen is heel aantrekkelijk.  Wie volgt Bannons lokroep?

 

 

 

 

6 gedachten over “Bannon vs. Soros

  1. ik volg al een hele tijd vanuit Hongarije Georges Soros en inderdaad deze jood is het venijn en verderf van vele landen en ook Europa en die overal met veel geld iedereen omkoopt en ook de ngo s steunt en financiert die die hier al de de vluchtelingen binnenhalen om Europa te ontwrichten .( zie op internet wat voor een demon hij is.

    • en als er iemand is die hem kan ontmaskeren is het Bannon en niet onze media

    • Onze redactie heeft herhaaldelijk over Soros, zijn satellieten, zijn kuiperijen bericht.

Reacties zijn gesloten.