3 gedachten over ““Molenbeek is jullie Gazastrook”

 1. Dat Brussel de plek is waar het monster huist, daar ben ik het volkomen mee eens. Dat Molenbeek onze Gazastrook is, is een ander paar mouwen. Molenbeek is het gevolg van het beleid van Moureaux, met zijn welkom cultuur die hij daar neer pootte en waarvan de gevolgen ons bekend zijn. Maar het is niet zo dat Vlamingen en Franssprekende Brusselaars in Molenbeek werden terug gedrongen en daar terreur aanslagen plegen op omliggend gebied.

 2. Het gaat niet alleen om Molenbeek, maar om gans Brussel.
  De vreemdelingen werden er geïmporteerd als wapen tegen de Vlamingen die praktische allemaal verdreven zijn, zonder dat dit voor de geobsedeerden van de rechten van de mens enig probleem stelt. Er zijn dus blijkbaar goede etnische zuiveringen. De werkelijke macht in Brussel, en dit sinds de ramp van 1830, is in handen van de loge. Sinds de jaren 70 is daar een monsterverbond tot stand gekomen tussen de loge en de PS mafia. Door de massale naturalisaties is het ganse staatsbestel geïnfiltreerd door dit geïmporteerde paard van Troje. Wat de politie betreft, heeft dit als gevolg dat deze totaal onbetrouwbaar is. Neem daarbij dan nog de afschaffing van de Rijkswacht, en het beeld is volledig. Brussel is dan ook een crimineel corrupte mafia staat. Een ideale voedingsbodem voor de (georganiseerde)misdaad en voor alles wat politiek geïnspireerde misdaad betreft.
  Het voormelde past volledig in de door de belgische en EUSSR in stand gehouden bezetting, van Vlaanderen, waarbinnen Brussel ligt als een etterbuil.
  De Brusselse mesthoop is dan ook geen toeval, maar werd opzettelijk veroorzaakt.
  Als men zoals Wilders dan commentaar levert over Brussel, dan dient men in de eerste plaats de rol van de verraders en hun zetbazen aan te vallen. Verraders die trouwens verkozen werden door een meerderheid van de bevolking in Brussel!!!
  Dan dient men het ook te hebben over de verborgen agenda’s van de zetbazen!!
  Dan dient men het ook te hebben over de occulte machten en banksters achter de EUSSR!!!
  Molenbeek is verre van een Gaza…. maar integendeel . Het is het ideale rekruteringsgebied voor de “usual suspects” die de laatste tientallen jaren betrokken zijn bij alle “false flags”. Het verklaart dan ook waarom de rust er niet mag verstoord worden, door politieacties. Men weet dit allemaal in Brussel, Parijs en Washington(=lees Langley) en nog op een andere plaats die ik niet vernoem om de redactie niet in de problemen te brengen.
  Wilders moet dit ook weten..tal van info is immers beschikbaar op internet.
  Ofwel zegt men de waarheid ofwel zwijgt men.
  Of was het de bedoeling van Wilders de aandacht af te leiden van wat er werkelijk schuil gaat achter Molenbeek.
  Trouwens wie bezet er een dominante positie binnen de loge en bij de “kameraden” in Brussel en het Luikse!!
  Wat de belofte van Wilders betreft om met Nederland uit de EUSSR te stappen als hij aan de macht komt.. dient dit met meer dan een kilo zout genomen te worden.
  Het zal eerder Wilders zijn die er zal uitgezet worden cfr Pim Fortuyn.
  Een dergelijke “Nexit” gaat immers in tegen de belangen van zijn werkelijke bazen.
  Het zijn dan ook deze laatsten die zullen beslissen, en niet de Nederlandse kiezer.. !! Idem voor de vreemdelingeninvasies.
  Als de Geert het werkelijk zou menen, dat hij dan begint met het stellen van een juiste en volledige diagnose van de kanker. Zolang dat hij dit niet aandurft, heb ik de grootste twijfels over hem.

Reacties zijn gesloten.