Moeten we het Mensenrechtenhof in Straatsburg laten voor wat het is?

Het Europese Hof in Straatsburg focust te veel op allerlei details. Er zijn betere manieren om onze mensenrechten te beschermen.

(Dit is het tweede deel van een voordracht voor de laatstejaarsstudenten filosofie aan de Universiteit van Antwerpen op 7 december 2015, Lees hier deel 1.

Het Grondwettelijk Hof kent de Belgische samenleving het beste. Het kan beter oordelen over een mensenrechtenschending hier dan een kamer in het Hof van Straatsburg waar een Rus, een Turk en een Griek samenzitten. Bovendien blijven de arresten van het Grondwettelijk Hof beperkt tot België, ze worden niet veralgemeend over samenlevingen die op een totaal andere wijze functioneren. Ongetwijfeld zullen de lobby’s die belang hebben bij de huidige regeling, beweren dat een uittreding uit de Raad van Europa ‘onmogelijk’ is: ‘Dit kan niet!’. Ze verabsoluteren echter de bestaande situatie. De geschiedenis en de sociologie tonen aan dat alles kan. Maar toegegeven, de Kracht van de Stilstand is heel sterk.

 

Frankrijk schort het Europees Mensenrechtenverdrag (EVRM) tijdelijk op, het Verenigd Koninkrijk wil uit de Raad van Europa stappen omdat het zich niet meer wil onderwerpen aan het Europees Mensenrechtenhof van Straatsburg, Rusland keurde nog maar pas een wet goed, waardoor het land arresten van het Straatsburgse Hof kan negeren. Er komt steeds meer kritiek op dat Hof. Een analyse van de argumenten om dit Hof te laten voor wat het is, zonder daarom de mensenrechten te laten vallen.  Lees verder bij Doorbraak.

4 gedachten over “Moeten we het Mensenrechtenhof in Straatsburg laten voor wat het is?

 1. Gewoon afschaffen. De Mensenrechten zijn een uitvinding van Links, en al wat van links komt is verdacht, al is het een belastingsverlaging.

 2. Het overkomt mij niet elke dag, maar vandaag ben ik het voor de volle 100% eens met de reactie van Frans.

 3. Dit Europees hof in Straatsburg dat bevolkt is en gecontroleerd wordt door de linkse en loge mafia’s, is een instrument in handen van de NWO om oorlog te voeren tegen onze westerse maatschappij. Het gaat hier dan ook helemaal niet om de rechten van de mens, maar wel om deze van de misdadigers, terroristen, decadenten, parasieten, krapuul en alles wat volksvreemd en vijandig is.
  Een hof dat dan ook uitblinkt door een provocerende en tergende partijdigheid en selectiviteit.
  Het gaat hier dan in de grond niet om een juridisch probleem, maar wel om een louter politiek, dat van subversieve aard is, en waarbij de rode loper wordt uitgerold voor de misdaad.
  Het is dan ook die verborgen agenda die achter dit Europees hof schuil gaat die moet op tafel gegooid worden.
  Dit geldt dan ook voor de notie “rechten van de mens”. Om de oorsprong hier te kennen moeten we terug naar 1789 in Frankrijk met de
  “https://nl.wikipedia.org/wiki/Verklaring_van_de_rechten_van_de_mens_en_de_burger
  met als titel :
  “Verklaring van de rechten van de mens en van de burger (Déclaration des droits de l’homme et du citoyen, 26 augustus 1789)”.
  Een dergelijke verklaring(sic) wordt dan uitgevaardigd door een regime.. dat verantwoordelijk is voor 25 jaar durende bloedige terreur in Europa, en waar Vlaanderen een bevoorrecht “slachtoffer” was, en dit voor de zoveelste maal in de geschiedenis!!
  Deze franse verklaring komt dan ook neer op het gekende gezegde :
  “Als de vos de passie preekt, boer pas op uw ganzen”.
  Nog een citaat uit het bruggetje :
  “De verklaring werd opgenomen in de Franse Grondwet van 1791 en heeft als voorbeeld gediend voor latere mensenrechtenverklaringen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens van de Europese Unie”(=einde citaat).
  Hier ziet men de gevolgen van de verklaring van 1789!!
  Belangrijker is nog te weten wie achter deze franse revolutie schuil ging, en dan ook de drijvende kracht was achter deze “mensenrechten” en dan hebben we het over de loge!! :
  Enkele bruggetjes :
  http://info-resistance.org/guerres/1789-la-12-revolution/
  http://www.chaos-controle.com/archives/2014/06/12/30064997.html
  http://www.veteranstoday.com/2014/03/16/masonic-ritual-in-the-french-revolution-and-its-implication-in-modernity-part-ii/
  http://www.biblebelievers.org.au/masonry5.htm
  met een zeer kritische analyse van de “revolutie” en de rol van de vrijmetselarij.
  Als we vandaag de rol bekijken van de loge in de vreemdelingeninvasies, en het promoten van de “multikul”.. , met de daarmee gepaard gaande misdaadterreur, dan gaat het hier in feite om een nieuwe “revolutie”.. en dan is er niet veel veranderd sinds 1789.(alleen de verpakking is aangepast).
  Het komt er dan ook steeds op aan de juiste en volledige diagnose te stellen van de kanker!!

 4. Het hof voor mensenrechten is voor “mensen” en niet voor “beesten” in mensengedaante . Wat zegt dat hof van democratisch gekozen politieke partijen , gekozen door mensen en voor de mensen die worden uitgescholden voor mestkevers , belachelijk gemaakt , uitgesloten enz enz ! Is dat soms ook geen inbreuk op de mensenrechten ?

Reacties zijn gesloten.