Moeder en vader moeten in het archief

Afbeeldingsresultaat voor giffey elternteil

Franziska Giffey (van de partij waarvan niemand voorzitter wil zijn), federale ministerin van het gezin in Merkelland, laat weer van zich spreken met een opvallend voorstel: “moeder” en “vader” moeten uit alle officiële documenten verdwijnen en vervangen worden door “ouderdeel 1” en “ouderdeel 2”.

Franziska is een bijzonder creatief mensdeel. Dat heeft ze niet alleen bewezen bij het indienen van haar doctoraatsthesis, die naar verluidt voor een derde uit plagiaat samengesteld is, maar ook met haar originele ideetjes om de samenleving om te vormen volgens moderne noden. Niet alleen is het heden ten dage bijzonder moeilijk om vast te stellen tot welk geslacht het kind behoort, bovendien is de definitie van “moeder” en/of “vader” heel confronterend, resp. discriminerend, als deze bepaling fysisch onmogelijk is.

Franziska wil de discriminatie van gelijkgeslachte ouderparen verhinderen. Immers, als bv. gelijkgeslachte paren een dergelijk formulier moeten invullen, dan zitten ze direct met een probleem. En dan hebben we het nog niet over de frustraties van geslachtsgemuteerde papa’s en mama’s, nadat hun lichaam aangepast werd aan hun innerlijke geslacht.

Franziska wil de moderne dwangopvoeding een versnelling hoger schakelen. Te beginnen bij de overheidsadministratie. Weg met de moeders en vaders. Weg met het 4de gebod. Weg met moeder- of vaderdag. Weg met oma en opa. Weg met zoon en dochter. Leve de nakomeling- en (groot)ouderdelen! (…)