Mission Lifeline prijst nieuwe “reddingsmogelijkheden” aan

De bronafbeelding bekijken

Mission Lifeline vergelijkt zichzelf met de vrijwillige brandweer, de civiele bescherming of onbetaalde medische hulpverleners. Sinds de ontvangende EU-landen niet meer zo scheutig zijn op de dagelijkse nieuwe aanvoer van vakkrachten hebben de veerdiensten het moeilijk. Daarom gingen ze op zoek naar andere mogelijkheden om “vluchtelingen” een veilige toekomst te bieden.

Mission Lifeline posted a tweet on Wednesday last week in which it called on those who 'weren't married yet' to 'fall in love with someone who doesn't have the right to stay here'

Poepsimpel als je vrijgezel bent: je kan er met eentje trouwen. Wat op VTM kan, moet toch ook op de Middellandse Zee mogelijk zijn: blind getrouwd.

Of mocht je een over een boot beschikken, dan kan je aansluiten bij het project #yachtfleet. Vergeet het walvisspotten, het duiken naar oude scheepswrakken, het ronddobberen rond de Griekse eilanden. Ga voor het avontuur, ga op potentiële drenkelingenjacht met uw yacht. Volgens de redenering van Mission Lifeline is het bijzonder moeilijk de vlag van een persoonlijk yacht af te nemen. Daarom doet de organisatie beroep op yachteigenaars, die willen meedoen aan de actie “Schipper, mag ik overvaren… ”

Doe je niet mee, dan ben je een moordenaar.

Wat je niet van de voormalige importsecretaris kon beweren. Zo kennen en achten wij hem: hij streek in juni over zijn humanitair hart.

De reddingsactie van de Spaanse kleuter Julen uit de geboorde waterput werd misbruikt voor hun doeleinden, zoals de vluchtelingenstroom (WOII) uit de Duitstalige gebieden in het Oostblok ook misbruikt werd om de oneindige, onbeperkte asieltoestroom een alibi te geven.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst