Met de billen bloot

mediamanipulatieJoop.nl plat op de bek met eigen racismehysterie

topicchrisjames   Door Joost Niemoller

De VARA website Joop.nl pakte drie weken geleden groot uit, want nu hadden ze toch iets om hun jarenlange racismecampagne te ondersteunen. Een vreselijke foto van een zwarte jongen die zwaar mishandeld leek te zijn. Vanwege racisme door Nederlanders! Kortom, het ideale Joop bericht.

Zonder enige terughouding bracht Joop.nl het dan ook, in een kop met chocoladeletters waar de Telegraaf zijn vinger bij af zou likken:

 Jongen vraagt racisten om op te houden met grappen maken, wordt mishandeld

Er was dus iets verschrikkelijks gebeurd, waarvoor wij ons in Nederland zwaar zouden moeten schamen, en dat zou het zoveelste bewijs zijn dat Zwarte Piet racistisch is en aanzet tot… enz enz. Racisten gingen maar door met grappen maken! Toen werd die arme jongen ook nog eens mishandeld! In wat voor land leven wij????

Wie het verloop van dit soort nieuwsberichten kent, weet dat hij beter wat terughoudend kan zijn. Het zou niet de eerste keer zijn dat er onder het mom van ‘racisme’ of ‘islamofobie’ een incident bij elkaar gefantaseerd werd.

Maar zo niet bij Joop.nl. Daar lazen we:

Een jongen uit Geesteren (Overijssel) zegt afgelopen vrijdag op de kermis ernstig mishandeld te zijn. Hij vroeg aan een aantal mensen die racistische grappen aan het maken waren om op te houden en dat werd hem niet in dank afgenomen. Op Facebook gaat er een post rond van zijn broer die op zoek is naar de daders. Zijn status is inmiddels meer dan 2400 keer gedeeld.

De jongen die aangevallen en in elkaar geslagen heeft moet een tandprothese en heeft allerlei andere verwondingen aan zijn gezicht en kaak opgelopen, omdat hij durfde op te komen voor zichzelf.

Eerst heeft Joop.nl het dus nog over een jongen die iets ‘ zegt’, maar dat neemt al heel snel andere vormen aan in dit bericht. Er wordt over gesproken alsof het objectieve feiten zouden zijn. Anderen maakten racistische grappen. Hij vroeg nog of ze daar mee op wilden houden. Maar nee. Hij werd in elkaar geslagen ‘omdat hij durfde op te komen voor zichzelf.’

Vreselijk! In Wat voor land leven we? Waar gaat dat heen? Heeft DENK al commentaar geleverd?  Lees verder bij De Nieuwe Realist

9 gedachten over “Met de billen bloot

 1. Schande…..maar graag een kleine toelichting , die foto van die zogezegde mishandeling was dat “voor” of ” na” de feiten

 2. Het is toch zo welkom, een negroïde jongen die in elkaar geslagen is door racisten. Men heeft toeters en bellen te kort om dergelijke “zaken” in de media te brengen. Letterlijk en figuurlijk, gekleurde berichtgeving. Deze middag radionieuws Nostalgie (aanhangsel van VRT) kwam vlug het onderwerp over de aanslag in Turkije aan bod. Snel, snel en zeer kort, de nieuwsdame van dienst kon niet snel genoeg het onderwerp achter zich hebben. Nog een voorbeeld van gekleurde berichtgeving.

   • Daar hebben jullie een punt, het lijkt tegenwoordig meer lulradio dan wat anders.

 3. Een “zwarte jongen” ? Waste hij zich nooit of is het een NEGER ? Politiek-correct gehersenspoelde noemen de te term “neger” toch wel “racistisch” zeker ! Objectief-correcten weten beter want zij kennen immers de betekenis van de notie “neger” door de Dikke Van Dale ; “NEGER = LID VAN EEN VAN DE ZWARTE RASSEN DIE OORSPRONKELIJK UIT AFRIKA AFKOMSTIG ZIJN” , http://www.vandale.nl

  • In het Frans is “un noir” de neutrale term, en “un nègre” is geladen. In het Nederlands is het net andersom : “neger” is neutraal, en “zwarte” is geladen. Een neger is een neger; je kan hem bezwaarlijk een indiaan of een eskimo noemen, he.

 4. IK BEN HET BEU !!!

  Vandaag hoorde ik 2 negers tegen elkaar zeggen dat de straat bij hun in de wijk ” BLANK ” stond.
  Ik ben het beu dat de straten, de tunnels, de weilanden en alles wat vol loopt met water BLANK staat. Het staat niet BLANK, het staat ” onder water “.Al jaren worden wij blanken gelijk gesteld aan noodweer en ellende en dat moet stoppen. Ik stel voor om voortaan de uitdrukking, alles staat ONDER te gebruiken. Wij BLANKEN laten onze huidskleur niet langer door kleurlingen misbruiken voor een negatieve uitdrukking. Ik heb genoeg van deze racistische uitspraken … !

 5. De laatste 50 à 60 jaar zijn in Afrika tientallen miljoenen zwarten vermoord n.a.v. burgeroorlogen, stammentwisten, terrorisme en gewone misdaad enz….
  Dit alles gebeurde op de meest gruwelijke manier. Ik verwijs o..a. naar de door het ANC gepleegde “halsbandmoorden”.(sic).
  Over deze gruwelijkheden wordt door de “anti-racisten ” in de EUSSR zeer discreet gereageerd.
  Het illustreert dan ook de verborgen agenda van deze anti-racisten.
  Er zijn echter nog andere massamoorden die worden doodgezwegen.
  Morgen zal het immers juist honderd jaar geleden zijn dat de slag aan de Zomme
  begon.
  Henry Makow publiceerde er een tekst over :
  http://henrymakow.com/2016/06/Freemasons-Slaughtered-Christians-in%20World-War-One%20.html
  met enkele citaten :
  “Western Civilization Died on the Somme a Century Ago
  On July 1,1916, General Douglas Haig, a Freemason, began the Battle of the Somme which by November resulted in the death of one million Christian, British patriots in the prime. Fathers, sons, husbands, brothers, lovers. War is a ruse by which the globalist satanic elite kills patriots under the guise of national duty. ….
  -…..About 10 million soldiers died in battle on both sides in World War One, one of the costliest wars in history. The needless slaughter in trench warfare is usually portrayed by the Masonic-controlled media and education system as an unintended consequence.
  In fact, these wars are orchestrated by the Illuminati Jewish bankers and their Masonic minions to kill Christians in order to degrade Western civilization in advance of the Satanic NWO now clearly manifesting itself. (See, World War One- First Christian Holocaust) Ritual human sacrifice to their god Moloch may also be a factor……..
  …Both General Douglas Haig, Commander in Chief, Western Front, and his principal co-planner Sir Henry Rawlinson were Freemasons. The Somme offensive (“The Big Push”) was intended to end the stalemate and win the war. The Allies had 700,000 men, a 7-1 numerical superiority. Haig and Rawlinson anticipated losing 500,000 men. -……
  ….Haig’s chronicler Colonel Boraston wrote that the attack, “bore out the conclusions of the British High Command, and amply justified the tactical methods employed.” (No doubt these men were all Freemasons.)
  Laffin writes: “This is an outrageous statement. It is more accurate to call 1 July 1916, as H. L’Etang does, ‘probably the British disaster to British arms since Hastings….Certainly never before nor since has such wanton pointless carnage been seen…’ (70)”.(=einde citaat)
  Op het einde van de tekst zijn er enkele bruggetjes over de rol van de banksters in WO I.
  We zien hier ook de rol van de vrijmetselarij, waarbij in de eerste plaats de eigen troepen worden geviseerd.(bestaande uit blanke & christelijke mannen!!!).
  Deze vrijmetselarij is dan ook één der gevaarlijkste kankers waarmee het Avondland werd en nog wordt geconfronteerd. Door de organisatie en de werking ervan, gaat het hier dan ook om een mafia, in de echte zin van het woord, een zuiver criminele organisatie dus. Het misdadige ervan wordt nog enkel overtroffen door het bedrog dat ermee gepaard gaat.
  In verband met dit bedrog is het interessant te verwijzen naar een reactie in De Morgen van Tony Mary op een artikel van Joël De Ceulaer :
  http://www.demorgen.be/binnenland/logebroeder-tony-mary-in-de-clinch-met-de-ceulaer-uw-stuk-was-vernederend-b3cca914/
  met enkele citaten :
  “Ik vond het stuk van meneer De Ceulaer vernederend en vernietigend voor onze organisatie”, zegt Mary. “Hij suggereert heel wat. Suggereren is erger dan schrijven. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap. Meer zelfs, het geheim van de vrijmetselarij bestaat niet.”
  “De voormalig VRT-topman: “Sinds 1982 ben ik lid van de loge. Ik werk daar aan mezelf en kom er tot rust. Daar is helemaal niets mysterieus aan. (…) De loge is gelijkend aan serviceclubs, daar heeft toch niemand problemen mee?”
  “Zolang in onze samenleving vrijzinnigheid een bepaalde smet met zich meedraagt dan zullen logebroeders zich niet bekendmaken.”(=einde citaten).
  Als Mary die leugens ook nog gelooft is hij een volbloed psychopaat!!
  De loge een “serviceclub”!!! Met de Optima zaak hebben we hier voor de zoveelste maal een voorbeeld gekregen van deze “serviceclub”.
  Een “serviceclub” die ook samenzweert met buitenlandse occulte machten om ons te overspoelen met vreemdelingen. (zie ook het “diktat” dat ook op Golfbrekers werd gepubliceerd).
  In feite is er sinds de slag aan de Zomme niets veranderd. De oorlog tegen onze westerse beschaving en bevolking gaat onverminderd voort.

  Laffin bemoans the complete “absence of cleverness” in the military strategy. He emphasizes that, “high casualties were a basic rule of the game and simply had to be accepted.” (76)

Reacties zijn gesloten.