“Mensen sterven plotseling, bedrijven sterven langzaam.”

“België had nochtans perfect het Singapore van het Westen kunnen zijn.”

“Mensen sterven plotseling, bedrijven sterven langzaam. Als België competitief wil blijven met een vennootschapsbelasting van 34 procent, lijkt me dat heel moeilijk. Wereldwijd betalen wij namelijk gemiddeld 24 procent.

En dat staat dan nog los van het feit dat arbeiders in België 12 tot 14 procent duurder zijn dan bijvoorbeeld in Duitsland. De stimulans voor winstgevende bedrijven om in België te zijn en te blijven is dus wel heel klein. 

België is een fantastisch land, tenminste als je geen winst maakt.”

Lees meer…

2 gedachten over ““Mensen sterven plotseling, bedrijven sterven langzaam.”

 1. Ronnie Leten van Atlas Copco zegt zinnige zaken, maar wat de oorzaken betreft van de problemen zwijgt hij ook. In eerste instantie had hij het al over Vlaanderen moeten hebben en dus niet over België. De belgische bezetting van Vlaanderen is immers de oorzaak van alle problemen. Vervolgens had hij het ook moeten hebben over de collaborateurs en saboteurs in dienst van de belgische bezetter die Vlaanderen op alle mogelijke manieren plunderen en saboteren.
  Hij had het ook moeten hebben over de transferten naar Brussel, Wallonië, EUSSR en de rest van de wereld. Hij had het ook moeten hebben over het autochtoon en allochtoon profitariaat dat dient als kiesvee van democratische partijen, en wiens stemmen moeten gekocht worden. Dit alles heeft als gevolg dat we in Vlaanderen opgescheept zitten met torenhoge fiscale en parafiscale lasten.
  Neem daarbij nog de EUSSR bezetting. Een België in het groot!!
  Vlaanderen sterft dan ook een langzame “wurg” dood.
  België : een fantastisch land als je geen winst maakt !!!
  België is een criminele corrupte mafiastaat. Een paradijs voor alles wat vreemd, illegaal, crimineel, corrupt, decadent en parasitair is.
  België is bovendien een kunstmatig gedrocht, gemaakt in 1830 door buitenlandse belangen, en dat gekenmerkt wordt door de belgische ziekte. Een belgische ziekte die in stand wordt gehouden door de loge mafia’s, de werkelijk macht in dit gedrocht, en die via een wettelijk systeem Vlaanderen in alle domeinen onder controle houdt, en waar nodig saboteert. (zie de opeenvolgende staats”misvormingen”.)
  Zie ook de recente rel over de aanleg van de eilanden voor de “Belgische” kust.(sic)
  Een Noordzee, voor de Vlaamse kust, die valt onder de federale bevoegdheid!!!
  Kan men zich al voorstellen dat de franstaligen dit zouden aanvaarden, moest Wallonië aan de zee grenzen!!
  Het probleem van Vlaanderen, in alle domeinen, is het VERRAAD, van de collaborateurs met de belgische bezetter. Dit is de grond van het door Ronnie Leten aangeklaagde probleem.

Reacties zijn gesloten.