Men zegge het voort

Aankondiging FreddyMen zegge het voort

Wat gebeurt er toch niet allemaal in ons land !

We schreven reeds meermaals dat beroepspolitiekers; rechters e.a. top-ambtenaren zich feitelijk weinig of niets aantrekken van de werkelijke noden en verzuchtingen van de bevolking Wat hebben we wederom allemaal niet gelezen in onze bladen gedurende de voorbije dagen.

Proces van de vermeende dochter van onze “sire”.

Uiteindelijk is deze poppenkast voor de rechtbank te Brussel van start gegaan. Maar na wat over en weer geleuter heeft de rechter beslist deze zaak uit te stellen!
Tot de volgende dag? Neen! Tot de volgende week? Neen. Tot de volgende maand dan? Neen. De rechter verdaagde de zitting naar de maand september 2014!!!

Op die dag zal deze magistraat (sic) wel wat anders uit zijn mouw schudden. Waarom heeft deze man niet gewoon tegen de advocaten gezegd “Mijne Heren, ik ga nu gedurende zéér lange tijd met uw voeten spelen en U duidelijk maken dat ik de benaming van dit apenland in het kwadraat alle eer zal aandoen. Tot volgend jaar!”

Maar aangezien de rechtbanken zich dus niet met dergelijke zaken op een normale tijdsduur kunnen bezighouden stellen we ons de vraag met wat houden ze zich dan wél bezig.

Gedurende de voorbije dagen kregen we daar een duidelijk inzicht in!

PARKET VAN ANTWERPEN

We vernamen dat een onderzoek werd gestart tegen een zogenaamde base-jumper omdat die met zijn valscherm van de O.L.V.-toren is gesprongen. Na de zachte landing op het pleintje voor de kerk verdween deze stuntman met de noorderzon.

We stellen ons de vraag of dit nu een taak is voor het Parket? Zou men dan niet beter een dossier openen tegen iedere automobilist die ‘s morgens zijn huis verlaat en zich met een wagen van 1000 kilogram of méér tegen snelheden van 100km of méér gaat verplaatsen en daardoor mede aan de basis ligt van de dagelijkse portie doden en zwaargewonden die er in ons land iedere dag worden betreurd?
Dit is maar stof tot nadenken.

PARKET VAN GENT

We vernamen dat een onderzoek werd opgestart tegen een jonge monnik die naar een Indisch klooster gaat vertrekken. Heeft die 15 jarige iets mispeuterd? Helemaal niet. Gaat hij niet tot zijn 18 jaar studeren?
Zeker wel want hij gaat een  opleiding volgen tot boeddhistisch leermeester en dat neemt ongeveer 15 jaar in beslag! Stond hij onder druk van zijn ouders? Helemaal niet,  zoals hij zelf duidelijk heeft verklaard. Waarom moeit het Parket zich dan met zoiets als men weet dat er honderden zware criminelen overal in het land rondlopen? Wij blijven in ons haar krabben!

RECHTBANK VAN EERSTE AANLEG IN VEURNE

Dit is helemaal van de pot gerukt! Een producent van drugs, Geert De Brabander uit Diksmuide, is een zware recidivist. Bij de veroordeling van zijn eerste fratsen kwam hij er blijkbaar telkens vrij gemakkelijk met lichte straffen vanaf. De reden was dat hij via zijn advocaat duizenden euro aan de behandelende rechter toestopte. Maar aangezien hij blijkbaar steeds opnieuw begon werden de te verwachten straffen ook zwaarder en dus eveneens het omkoopbedrag dat de advocaat opeiste. Omdat hij dat niet meer kon betalen liet hij de klokken luiden!! Dat gaat men nu onderzoeken. Mensen mensen toch……en wij maar belastingen betalen voor de gepeperde  onkosten van JUSTITIE!!!

DEHAENE STOPT !

Voor ons niet gelaten. Deze specialist van de graaicultuur stelt dus een einde aan zijn politieke loopbaan. Van zijn vrouw Celie mag hij nog alleen aan voetbal doen zoals hij verklaarde.
Niet als belangeloze materiaalmeester of kassabediende bij zijn club zoals vele andere landgenoten doen maar als vetbetaalde financiële beheerder van de internationale voetbalwereld!
Of wat dacht u? Financies blijken zijn “fort” te zijn……..

Maar als men dan leest wat die man uit zijn mouw tovert ter gelegenheid van zijn afstandsaankondiging tegen de aanwezige journalisten dan zakt onze broek af!

Onder zijn grootste verwezenlijkingen rekent hij de staatshervorming die hij tot een goed einde zou gebracht hebben en de sanering van de publieke financien!!!! Die durft nogal! En wat te zeggen van de journalisten die dergelijke onzin zonder commentaar noteren?

Wij leven nu in een chaotisch, en voor de belastingbetaler, vreselijk duur land. DEHAENE heeft NIETS opgelost. En de grootste financiële ramp voor ons land is nog steeds het DEXIA debacle.
Wij betalen ons voor deze financiële ramp nog dagelijks blauw terwijl de MEESTER met gigantische bedragen voor niet bewezen diensten aan de haal ging. En dat dan nog als een verwezenlijking vermelden is het toppunt van arrogantie en slechte smaak. Indien DEHAENE HITLER was geweest zou hij vandaag beweren dat hij het jodenprobleem heeft opgelost en aan de basis lag van het grote aantal bouwaanvragen na 1945!!

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

1 gedachte op “Men zegge het voort

  1. Met onze justitie is er helemaal niets mis . De rechters zijn “altijd” onfeilbaar in hun uitspraken , we moeten daar respect voor hebben ! Het probleem ligt bij ons omdat wij te LOMP of te DOM zijn om hun beslissingen te begrijpen . Het is onaanvaarbaar ,zelfs crimineel te geloven dat er achter de schermen aan touwtjes word getrokken . De juiste partijkaart voor benoemingen of geld ,veel geld , heeft geen enkele invloed op vrouwe justitia die geblinddoekt door het leven gaat , met een ouderwetst weegschaaltje dat nog niet werd vervangen door een elektronische.! Ik lees ook dat Freddy zijn broek regelmatig afzakt ! Dat is natuurlijk niet plezant en genant ,zeker tijdens een intervieuw met Mr Dehaene .Hij zou het kunnen interpreteren als een belediging ! Tenslotte wat heeft die man voor ons NIET gedaan , een beetje respect aub. Freddy draag “bretellen” ge zult zien je broek gaat minder snel afzakken ! Wat die ex premier en zakkenvuller betreft , doe zoals ik , fantaseer zijn hoofd op een zilveren schotel met in zijn mond een appeltje . Ik voelde mij met die gedachte veel beter

Reacties zijn gesloten.