4 gedachten over “Linkse argumenten

 1. …en andere argumenten.

  De fractie van de Europese Volkspartij (EVP) in het Europees parlement, plant om de partijen die vijandig staan tegenover de EU hun financiƫle steun te ontnemen.

  De fractievoorzitter van EVP, Manfred Weber, zei ‘Alle meningen zijn geoorloofd’., Grootmoedig toch?’ Maar de vraag is of Europa zo dom is, de eigen vijanden nog te financieren?’

  Wel, Manfred, Europa is niet dom de EU is dom. En over financieren gesproken: de Europeaan ziet dagelijks hoe de vijand gefinancierd wordt. Maar misschien kan je, door niet langer steun te verlenen aan democratisch verkozenen van partijen die hun bezwaren tegen de EU uiten, die financiƫn gebruiken om de vijand nog meer te financieren.

 2. De pers is weer bezig: Rutte grote overwinnaar ( maar verliest 10 van de 41 zetels en gaar naar 31). Wilders krijgt een “opdoffer”( maar wint 4 zetels en gaat naar 19!). Het is toch maar hoe men het bekijkt….
  Doet me denken aan Antwerpen waar toen aan VB 30% stemmen vielen, doch dus verloor want “men” dacht dat de 50% zou gehaald worden.

 3. Intussen stuurt Turkije zijn Nederlandse koeien terug. Ze willen ze niet meer. Ze willen hun eigen koeien kweken. Als ze er maar niet als geiten gaan uitzien.

Reacties zijn gesloten.