Liechaert

De wereld volgens Open Vld als Lachaert voorzitter wordt: geen kernuitstap en regio’s die beslissen over alle centen. Een kernuitstap in 2025? Niet haalbaar. Een federale kieskring? Kunstmatig. Een formatie laten aanslepen? Voorzie een stok achter de deur. Een staatshervorming? Geef regio’s meer fiscale autonomie. Als Egbert Lachaert op ten laatste 31 maart de volgende voorzitter van Open Vld wordt, belooft hij geen heilig huisje uit de weg te gaan.

Uit de Almanak der Verkiezingsbeloftes van Team Egbert

3.3.20: “Er zijn geen nationale partijen meer en hen verplichten om lijstverbindingen aan te gaan, lijkt mij kunstmatig en staat ver van de huidige realiteit.”

Vandaag: “Open VLD en MR zijn één en ondeelbaar.”

Hij had nochtans een “duidelijk verhaal” in het vooruitzicht gesteld:

3 gedachten over “Liechaert

  1. Merelbeke ligt niet ver van Gent en daar mee waarschijnlijk de besmetting met het blauwe virus. Gent heeft met Verhofstadt en Declerck al de meest rabiate Vlamingen haters voort gebracht en Lachaertje wil in hun voetsporen treden. We hebben nog niet alles gezien van de blauwe nieuwe vlam. Liegen is bij hem zijn tweede natuur geworden. Bah

  2. Wie gelooft dergelijk stuk onbenul nu nog? Geef mij maar Tom Van Grieken, Barbara Pas e.a. van Het Vlaams Belang, mensen die bezig zijn met onze toekomst, veiligheid en leefbaarheid.

Reacties zijn gesloten.