Leider, leider, leider

Liebe Freunde!

Ich danke Euch. Ihr habt mich so großartig unterstützt und ich bin unendlich traurig, dass es nicht geklappt hat. Ich hätte gerne auf unser Österreich aufgepasst.

Alexander Van der Bellen gratuliere ich zu seinem Erfolg und bitte alle Österreicher, zusammen zu halten und zusammen zu arbeiten. Wir alle sind Österreicher, ganz egal, wie wir uns an der Wahlurne entschieden haben.

Es lebe unsere Heimat Österreich.

Euer

Norbert Hofer

8 gedachten over “Leider, leider, leider

 1. naar mijn aanvoelen hebben ze ook deze keer gezorgd dat Nobert Hofer niet kon/mocht winnen de EU zit ondertussen in onze zakken en zal verdere uitbreiding van rechtse of tegenstemmen tegen de EU-Dictatuur stoppen.
  Kijk hoe snel men uit de resultaten kon uitmaken dat Van der Bellen de zogenaamde winnaar zou zijn, de nieuwslezeres Martine Thange kirde het uit’ het leek wel of zij met haar schaambeen over puntje van haar stoel schuifelde.
  Het kind Martine was er van in de wolken, maar dit belooft weinig goeds ik vrees al voor de Franse verkiezingen en ook voor de Nederlandse daar ook zijn extreem gevaarlijke machten aan het werk.

  • Je kan de reactie’s lezen op/in Kronen Zeitung die zeggen genoeg.

   Gott schütze unser Land! Dass in einer halben Stunde schon der Präsident feststeht, das ist schon ganz komisch!

 2. Spijtig maar het volk heeft gekozen, hopelijk kiezen de Fransen beter dan de Oostenrijkers.

  • beste Roger,
   de recente geschiedenis leert ons:
   als het volk kiest voor een overwinning van de linksen, aanvaardt het rechtse kamp onmiddellijk de uitslag.
   Als het volk kiest voor een overwinning van de rechtsen, dan worden de linkse stoottroepen ingezet om overal moord en brand te stichten, in daden en in woorden (de media), tot het tegengestelde bereikt is.
   Zoek het verschil.

   Ook valt het op dat de Europese heersers en bloc op voorhand elke rechtse overwinning als fascistisch veroordelen, alwaar ze eigenlijk niet “het volk” beschermen, maar hun eigen privilegies.
   Want -toegegeven- als rechts wint zal het een financieel bloedbad worden voor al die politiekcorrecte (sic!) beroepspolitiekers…

   DE vraag is niet of er een ommekeer komt, maar wanneer…

 3. Oostenrijk hield me uit mijn slaap.

  Oostenrijk heeft hiermee voor een stap achteruit gekozen voor wat betreft de Europese gedachte en het tevens een zware slag toegebracht.
  De volk ophitsende media hebben na de nederlaag van de Brexit en de verkiezing van Trump, een succes voor de functionarissen van de dictatuur binnen gehaald. Dat is geen gunstig perspectief voor 2017, want de oude krachten -met van der Bellen- hebben Europa naar een crisis gevoerd. Ze hebben zich bovendien als onbekwaam bewezen om een oplossing voor deze crisis te bewerkstelligen.
  Ik kan over deze verkiezing alleen mijn leedwezen uitspreken en tegenover 46% Oostenrijkers mijn deelname uitdrukken.

  • Er werd niet gestemd voor van der Bellen maar tégen Hofer. 46% Oostenrijkers verkozen hem. Stel dat alle oude regimepartijen elk een kandidaat hadden voorgesteld, quod non omdat ze het niet aandurfden, dan had Hofer op één been gewonnen. Ik vrees dat een soortgelijk scenario ons in Frankrijk wacht.

   • Zeer juist moest (de extreme rechtse) Vlaams Belang blijven groeien tot +/-40 % van de stemmen spanden alle partijen samen met een kandidaat die alle kleuren bezit. Dan is het ook wij tegen zij, zoals in Oostenrijk gebeurd is en waar de FN in Frankrijk voor zal staan. Zelfde met Wilders het zal ook daar gaan tussen twee partijen of Wilders is de groote winnaar.

 4. Leiders van het groen rode soort staat voor “Lijden” van de bevolking .Het alom gekend spreekwoord “Wie niet horen wil moet voelen” is hier van toepassing.
  Und die Osterreichers zullen het zeker fuhlen

Reacties zijn gesloten.