Vrije meningsuiting op de Bulgaarse tv

vluchtelingen welkom, het einde van europa

– Het is geen tijdelijk fenomeen.  We zullen tegen het midden van de eeuw zo’n slordige 60 miljoen nieuwe EU-bewoners mogen verwelkomen onderhouden.  Als we dat aantal bij de hier al residerende tellen en, rekening houdend met hun niet te stuiten voortplantingsdrang, dan komen we op 100 miljoen hangmatters tegen 2050.  

– Deze volksverhuizing richting EUropa is zonder voorgaande in de geschiedenis, een bedreiging voor Europa en het christendom.

– De prof waarschuwt voor de druk uit Afrika en geeft Oeganda als voorbeeld.  In 2001 telde de bevolking 24 miljoen zielen.  Het land heeft een drinkwatertekort.  De VN maakte een berekening voor 2050.  De bevolking zou aangroeien met 302%.  Van 24 miljoen naar 100 miljoen in 50 jaar!  En met een drinkwatertekort!

– Uitsluitend jonge mannen tussen 17 en 22 zitten vast in Belgrado.  Niemand boven die leeftijd.  Geen enkele vrouw.  Ze betaalden 10.000 dollar aan mensensmokkelaars voor hun invasietocht van Afghanistan tot in Servië, 2.000 dollar daarvan in Bulgarije.  Wie niet kan betalen moet als drugskoerier zijn ticket verdienen.

De tweede video bevestigt de eerste. Uitsluitend Afghanen en Pakistani belanden in Bulgarije.  Hoe kan een  een tiener, een jonge twintiger, 10.000 dollar ophoesten?  In zijn land zou hij hiermee zorgenvrij kunnen leven.  De video maakt tevens een vergelijking tussen de Italiaanse en de Bulgaarse aanpak.

De derde video bevestigt het vermoeden dat de drugsmaffia voor een groot deel de reislust der ‘vluchtelingen’ financiert en aanmoedigt.