Las u het in de krant?

fly2Grote titel: “FRANS WYMEERSCH VRIJGESPROKEN (VB)

Waarschijnlijk niet.  Ik ook niet, maar vond dit bericht bij Björn Roose. Nochtans werd daar enkele jaren geleden groot misbaar over gemaakt toen Frans in eerste aanleg werd veroordeeld voor een boete, 4 maanden voorwaardelijk en maar liefst 10 jaar geen burgerrechten.

Freddy Vogelschrik juichte iets te vroeg. Vandaag is Frans Wymeersch vrijgesproken. Hij was door het spionnencentrum op vraag van Willox aangeklaagd wegens racisme. Hij had namelijk de allochtone gemeenschap zwaar beledigd. Hij schreef dat de vernieling op het kerkhof het werk was van allochtone jongeren. Bewijzen kon hij niet. Vandaar: “aanzetten tot haat”. Strafbaar feit. U weet nog wel. Indertijd moest Frank Vanhecke daarvoor opdraaien. Maar die zag de bui hangen en de kans schoon om aan deze veroordeling te ontsnappen. Hij zei het VB vaarwel en liet een mes na in de rug van de partijgenoten. Eerlijkheidshalve is de wet daarin duidelijk en kon Vanhecke hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Maar in dit land geldt de wet alleen voor “democraten”. En Frank werd aldus “democraat”.

Vandaag valt er in politiek-correcte gazetten geen nieuws over Frans Wymeersch te rapen.  Dat is in zijn geval goed nieuws uiteraard. Mocht hij wel veroordeeld zijn geweest waren de gazetten allicht een maatje te klein. Het wordt nu wachten op een titel in De Standaard of De Morgen zoals bovenaan dit artikel. Wakker ga ik er niet van liggen zoals Jozef De Witte, die zijn natte droom in rook ziet opgaan.

De vlieg

Bron: http://bjornroose.blogspot.be

 

2 gedachten over “Las u het in de krant?

  1. En toch ben ik nog steeds “moeder’s mooiste”(sic) vraag het maar aan Sint Niklaas

  2. Natuurlijk niet in de kranten, doch, reeds gelezen op de site van Koenraad van Wallegem. “le camps des Saints”

Reacties zijn gesloten.