Koikarpers moeten vluchten

Geen satire: vluchtelingen doen zich tegoed aan koikarper
Het concept siervijver is nog niet tot in alle uithoeken van de wereld doorgedrongen.

Althans, de eigenaar van vakantiepark de Koi in het Zeeuwse Hoek moest tot zijn grote verdriet vaststellen dat een peperdure koikarper uit zijn prachtig aangelegde vijver was gevist door de vluchtelingen die sinds enige tijd in het park resideren.
Hij vond alleen het kopje terug; de rest was op de barbecue gelegd. De overige achttien koikarpers, die voor enkele duizenden euro’s waren aangeschaft, zijn in veiligheid gebracht.

Geleend bij De Telegraaf

6 gedachten over “Koikarpers moeten vluchten

 1. Zo juist op twitter 2 tweets tegengekomen dat dit een verzonnen verhaal zou zijn. Het zou mij niet verwonderen moest het waar zijn. Jaren geleden werden aan de E10 plas in Brasschaat ook watervogels geslacht en genuttigd op de BBQ. Door exotisch gekleurde medemensen.

  • verzonnen verhaal? De COA gaf enkel te kennen dat er geen BBQ was geweest en dat ze geen visgerief hadden.

   De koi was tam, het schepnet om de koi uit het water te halen lag in de buurt en ze hadden allemaal een pan met een gasvuur in de keuken.
   De kop van de koi werd in een vuilniszak gevonden.

   Dit is dus hoe we in de maling worden genomen.

  • Dat het zou ontkend worden ligt voor de hand. Nochtans zijn er hier bij ons in Vlaanderen verschillende visclubs die klagen over het leegroven van hun visvijvers door… “onbekenden”. Ze laten wel geen koppen achter…

Reacties zijn gesloten.