Kleuterzender in gesprek met kandidaat presidentsvrouw

VTM gaat hier drie keer in de fout.

1) Titel wekt de indruk dat het over presidentskandidaat Ted Cruz zou gaan, maar het gaat over zijn echtgenote.
2) Ze is helemaal niet sprakeloos, maar ontwijkt op een beleefde manier de vraag waarop ze eigenlijk “neen” zou willen antwoorden: 3 X “You have a beautiful country.”
3) Katholiek wordt verward met christelijk. Het echtpaar Cruz is helemaal niet katholiek, het zijn Southern Baptists. En het is op basis van dit soort amateurwerk dat de modale Vlaming zijn mening vormt over de politiek in de VS.


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

 

 

10 gedachten over “Kleuterzender in gesprek met kandidaat presidentsvrouw

 1. wat ons in de media voorgeschoteld wordt is niets anders dan brainwashing door journalisten en hun opdrachtgevers van één bepaalde strekking.
  Uiterst belachelijk zijn de zogezegd lukrake interviews van mensen uit de straat.
  Uit twintig interviews van twee minuten worden alleen de 10 seconden uitgezonden die het best in het kraam passen van de journalist .
  Pure manipulatie door de naïeve beterweters en zelfverklaarde Gutmenschen.

  Maar de tijd dat Janmetdepet zulks nog geloofwaardig vond is gelukkig voorbij.

  • Het effect van de hersenspoeling door de media mag dan misschien iets minder alomvattend zijn, Jan-met-de-pet haalt nog steeds zijn wijsheid bij de media. Vroeger was het “waar want het stond in de gazet” of “ik heb het op de radio gehoord” en tegenwoordig vooral “ik heb het zelf gezien/gehoord op de tv!”

   • Inderdaad Ropie, dat ondervind ik alle dagen bij mijn collega’s. En het is soms moeilijk hen te overtuigen dat de media noch neutraal, noch objectief is. Dan krijg je een antwoord zoals “jij ziet overal spoken”. VRT (sorry 0000) of VTM komen zelden nog op bij ons. Enkel de koers, en dan kan ik me nog ergeren aan ene Michel Wuyts.

 2. Enkele andere bronnen :
  -http://www.zerohedge.com/news/2016-02-27/hillary-poised-landslide-victory-south-carolina-amid-strong-african-american-support
  over de overwinning van Billary dankzij de “Afro-Amerikanen”!!,
  -http://www.zerohedge.com/news/2016-02-27/snowden-sums-presidential-campaign-just-one-tweet
  met een analyse van Snowden :
  “: a choice between Donald Trump and Goldman Sachs.”
  -http://www.zerohedge.com/news/2016-02-27/david-stockman-good-bad-ugly-donald-trump
  met een analyse over Donald Trump.
  met een citaat :
  “At the end of the day, America is on a slippery slope toward failure because the Warfare State and the Welfare State are suffocating what was once a prosperous capitalism and a resilient free society lightly intruded upon by the machinery of state.
  But now both parties have become handmaidens of the state. Domiciled in the Imperial City, they have long ago betrayed their founding principles in favor of incumbency, self-importance and operating the special interest rackets that keep them in office.
  Maybe The Donald’s startling but palpable momentum toward the White House will have one saving grace. His relentless campaign against the “politicians” and the Washington money rackets may end up knocking the hypocritical stuffings out of both parties.
  There could be worse fates among the present alternatives.”(=einde citaat).
  Het gaat hier over zowel de republikeinen als de democraten of een keuze tussen de pest of de cholera, waar Trump wat in de beerput roert. Dit laatste blijkt ook uit het volgende bruggetje :
  -http://www.zerohedge.com/news/2016-02-08/overwhelming-majority-americans-believe-both-parties-are-too-corrupt-change-anything
  met een opiniepeiling en met een citaat :
  “The people believe the real struggle for America is not between Democrats and Republicans, but between mainstream America and the ruling political elites of incumbent politicians, lobbyists, big business, big unions, big banks, big special interests and the big media. [The people are correct.] “(=einde citaat).
  Voormelde citaat is ook van belang met het oog op de manipulaties die er met deze verkiezingen gepaard gaan, en waar de sociale media, in dit geval, een zeer gevaarlijke rol spelen. Dit blijkt o.a. uit het volgende bruggetje :
  -http://www.zerohedge.com/news/2016-02-27/hidden-persuaders-how-internet-flips-election-alters-our-thoughts
  met een citaat :
  ” We are living in a world in which a handful of high-tech companies, sometimes working hand-in-hand with governments, are not only monitoring much of our activity, but are also invisibly controlling more and more of what we think, feel, do and say. The technology that now surrounds us is not just a harmless toy; it has also made possible undetectable and untraceable manipulations of entire populations – manipulations that have no precedent in human history and that are currently well beyond the scope of existing regulations and laws. The new hidden persuaders are bigger, bolder and badder than anything Vance Packard ever envisioned. If we choose to ignore this, we do so at our peril”(=einde citaat).
  Voor de rest verwijs ik naar de tekst, zeker wat SEME betreft.
  Hieruit blijkt eens te meer de zeer perverse rol van Google, Facebook, Twitter…
  Deze tekst werkt voort op het boek :
  “The Hidden persuaders” van Vance Packard.
  http://www.goodreads.com/book/show/3730.The_Hidden_Persuaders
  Over wie Ted Cruz werkelijk is, zie webstek van Henry Makow , een Canadese Jood :http://henrymakow.com/2015/03/cypto-jew-ted-cruz.html
  met een citaat :
  “By Tom Mysiewicz
  (henrymakow.com)
  Ted Cruz’ father Rafael Cruz is a Cuban communist who actively promoted Castro and is now a “born again” Christian Zionist who preaches the doctrine of “End-Time Transfer Of Wealth.” (einde citaat).
  Wat een combinatie van “eigenschappen” !!!
  Tez Cruz is dus gewoon een bedrieger!!! (zoals al de rest).

  .

  .

 3. Redactie, deze zenders kunnen mij niet beïnvloeden via hun klotenzender want ik kijk er niet naar, ik volg het nieuws uit Amerika via het Internet en weet dat als de Amerikanen zouden kiezen voor die ‘onbetrouwbare’ Clinton het er nog dramatischer zal worden voor de Amerikanen.
  De vooruitzichten voor Amerika zijn niet rooskleurig en als het in Amerika regent vallen in Europa ook druppels.
  Europa is momenteel druk bezig met de vernietiging van het eigen volk, ze hebben het zeer druk met nog meer barbaren binnen te halen maar gelukkig is er een gezegde dat steeds bewaarheid wordt nl. “Loontje komst steeds om zijn Boontje”.

 4. thanks Lovenaar voor de interessante info,
  in ons landje is het een rariteit geworden om toegang te krijgen tot commentaren, en vooral tot replieken via lezersbrieven.

  Ik vind totaal verkeerd van de media om de (gemotiveerde en respectvolle) reacties van de modale burger weg te censureren, telkens als het onderwerp aanleiding kan geven tot hot topics.

  Nochtans: du choc des idées jaillit la lumlière.

 5. ‘Katholiek wordt verward met christelijk’

  Hoe zouden ze het verschil kennen als ze over dat katholicisme niets meer weten.
  Ik lees regelmatig over die wang – ook hier- wat een belabberde godsdienst dat wel is die de andere wang aanbiedt.

  Bij die andere wang wordt geen robbertje uitgevochten. In de tijd van Christus hadden de joden een reine hand, de rechtse, en een niet reine, de linkse. Iemand met de achterkant van die onreine hand in het gezicht slaan was een belediging. Iemand die andere wang aanbieden was een opvordering van: sta op. Weerleg die belediging met woorden. Zet hem op zijn plaats met woorden.
  Toen Christus voor Pilatus werd geleid en hij in het gezicht werd geslagen zei hij tot die man: waarom slaat je mij, als ik de waarheid niet spreek zeg het mij. En daar stond ie dan, de man met de onreine hand want hij kon de woorden van Christus niet weerleggen.

 6. Die Baptisten zijn de nakomelingen van de Wederdopers. De wederdopers voor wie een kinddoop een gruwel was.
  De historicus Johannes Scherr schrijft in zijn ‘Grossenwahn – König Jan der Gerechte’ (Grootheidswaan – Koning Jan de Rechtvaardige) hoe die Wederdopers vanuit Holland en Friesland in Münster (Westfalen) opdoken. Jan Bockelson en Gerrit waren de twee apostelen van de opperste profeet Jan Matthijs. Drie fanatici.
  Die wederdoperij werd met bloed, geweld en vuur in de annalen van de stad Münster geschreven. In het jaar 1534 doken er een massa vreemde gezichten op in de straten van Münster. Ze waren in het zwart en grijs gekleed. Hun vrouwen droegen capuchons diep over de haren getrokken. Er werd goed voor hen gezorgd qua voedsel, kleding en huisvesting. Jan de profeet had centen. Die goede verzorging trok hoe langer hoe meer Friezen en Hollanders aan, zodat ze de stad helemaal overspoelden. Na enkele tijd kwam het gezag in hun handen. Vanzelfsprekend hadden ze geen enkel heimat gevoel voor de stad en bekommerden er zich niet om welk onheil zij aanrichtten. Ze plunderden de kerken, kloosters en de Dom werd verwoest. De nieuwe heiligen sloegen de standbeelden en de schilderijen van de oude kapot. Op een dag liep Jan Matthijs door de stad, al roepend:’bekeer u, gij ongelovigen. Het zwaard van God hangt boven uw hoofd. Weg met de goddelozen’. En de uitdrijving begon.
  De wetten en verordeningen verliepen voortaan op de wijze van het oude testament. En de profeet, Jan Matthijs, verkondigde: ‘van nu af zal een man niet gebonden zijn aan één vrouw maar mag zoveel vrouwen trouwen als hij wil. Het tot nu toe bestaande huwelijk moet als heidens beschouwd worden.’
  Uiteindelijk heeft de profeet toch het onderspit moeten delven voor de wreedheden en willekeur en werd samen met zijn apostels in 1536 op de Grote Markt met gloeiende tangen ter dood gebracht.
  Münster kon zich heropbouwen.

Reacties zijn gesloten.