Kleurenpalet

Wij zijn niet kleurenblind.
Wij zijn niet fanatiek.
Wij zijn niet extreem.
Maar we zijn niet gek.

Wij zijn wèl behoudsgezind.
Wij zijn wèl bewust van onze identiteit, van onze cultuur, van onze geschiedenis, van onze taal, onze gebruiken.  Kortom: wij zijn complexloos Vlaamse nationalisten.

Geen regenbooggedoe.
Geen multi-culti-seks-ideologische eenheidsworst.

Geen knieval voor de maakbare maatschappij.

Mag het even?

En ja, wij hebben last van racisme.  Niet van het éénrichtingsracisme waarvoor  het Spionnencentrum zijn riante subsidies binnenrijft, maar wel van het dagelijks racisme in de samenleving.  Blank racisme.  Wij willen ons leven, onze samenleving terug.  Wij eten graag couscous, maar wij willen nog steeds een menukeuze hebben.  Voor de neo-Golfbrekerslezer: dit is een metafoor (volg bruggetje indien u nog niet geslaagd bent voor het taalexamen).  Wij moeten ons bijna verontschuldigen voor het feit dat we een blanke huid hebben.  Als blanke inwoner van de meeste steden word je snel een minderheid.  Omdat de beleidsvoerders, zij het op nationaal, regionaal of EU-vlak, het toelaten, het aanmoedigen.  Omdat wij uitgevlakt moeten worden.  Omdat door middel van de ‘verkleuring‘* onze bevolking dient irrelevant en monddood gemaakt te worden.   Voor ons zijn gastarbeiders welkom.  Waarschijnlijk wordt dat woord binnenkort ook op de verbodslijst geplaatst, want racistisch. Durven veronderstellen dat vreemdelingen hier als werknemers een tijdelijke baan uitoefenen, quasi zoals door de bemiddeling van een interimkantoor, “zonder uitzicht op een perspectief” is sowieso een teken van grote onverdraagzaamheid.  Het suggereert dat men het niet eens is met een permanent verblijf, met het leegzuigen van onze sociale zekerheid.  En – erger – met de onomkeerbare beïnvloeding van de samenstelling van de bevolking.

Wie zich door dit opiniestukje verongelijkt voelt, verwijzen wij naar de kwaliteitsmedia.  Daar vindt u elke dag leugensprookjes, die  de ‘verkleuring‘* als hoogste goed aanprijzen.

*”verbruining‘ werd intussen door de politiek-correcte kerk bij de zeven hoofdzonden geklasseerd.

FVE

 

 

11 gedachten over “Kleurenpalet

 1. De laatste 3 misdrijven zowel op de grote markt in Brugge als deze in het Joden museum in Brussel als de moorden in Luik werden en zijn gepleegd door Bruinen dat is de waarheid maar men mag de waarheid helaas niet meer zeggen nochtans blijf ik het zeggen onze vergrijzing is geen probleem maar het probleem is de verbruining van de bevolking

 2. Aaaach… eindelijk “goed nieuws”: de nieuwe hoofdzonde heet “verbruining”.
  Dàt heeft dan als gevolg… dat er één hoofdzonde wegvalt indien het getal “7” moet gerespecteerd worden.
  Indien het mag, zou Fikken voorstellen om liefst “onkuisheid” te schrappen als hoofdzonde, en… in te delen onder de noemer : “Deugd”; want… zeg nu zèlf, dàt doet toch meestal deugd. 🙂

 3. Een waarheid als een koe dit artikel, ik werd er even droefgeestig, mistroostig, treurig en zwaarmoedig van… Waar moet dat heen met òns Vlaanderen?

 4. Verbruining , racistische verklaring ,
  Vergrijzing , niet racistische verklaring, en toch enorm problematisch.

 5. Het is van belang goed te weten wat er hier gebeurt. Racisme, seksisme en discriminaties allerhande, zijn de nieuwe verpakkingen voor de aloude marxistische klassenstrijd. Deze klassenstrijd moet ons leiden naar een marxistisch paradijs, zoals de Sovjet-Unie er één was. Deze klassenstrijd is er dan ook op gericht de autochtone blanke middenklasse te liquideren. Dit alles past dan op zijn beurt in de NWO, die marxistisch moet en zal zijn. Via de strijd tegen racisme, seksisme en discriminaties moet alle verzet in de kiem gesmoord worden via het criminaliseren van het zeggen en schrijven van de waarheid, door de strafbaar gestelde “zo gezegde haatmisdrijven” . De daders van deze haatmisdrijven moeten daarenboven op alle mogelijke manieren gestigmatiseerd, gedemoniseerd en geculpabiliseerd worden, en uiteindelijk in een “cordon sanitair” geplaatst worden.
  In de EUSSR was dit de goelag in Siberië. Deze nieuwe verpakking van “marxistische klassenstrijd” werd duidelijk beschreven door Fjordman in zijn boek :
  “Defeating Eurabia”.
  Deze nieuwe verpakking van de klassenstrijd gaat nu gepaard met een massale immigratie en het promoten van alle mogelijke vormen van misdaad en decadentie. Ik verwijs naar mijn bijdrage van 1 juni 2014, een meer bepaald naar het 2de deel, met de door de redactie bijgevoegde bruggetjes.
  Alles wat er zich momenteel afspeelt binnen het kader van deze “multiculturele maatschappij” kadert dus binnen een welbewust gevoerde strategie van de NWO.
  Bijgevolg moet via de politiek-correcte terreur moet alle verzet uitgeschakeld worden. Hierbij wordt de ziekte dan aangeprezen als de remedie.
  Gezien de omvang en de aard hiervan, is toeval dan ook uit te sluiten.

 6. GEZOCHT ! man / vrouw …of een tussenin . Het mag ook een professor zijn , zelfs een moslim of politieker die mij de voordelen kan opsommen van een multiculturele samenleving en wat hun bijdrage is , was , voor onze samenleving !

  GEZOCHT ! idem als in hoofding iemand die mij de voordelen kan geven van een verrenigd Europa met vrij verkeer van alle Euro-bewoners .

  Hopelijk is er een Golf-lezer die mij het “licht” kan laten zien , want met denken filosoferen , studeren kom ik geen stap vooruit

 7. Als al die fanatieke multicul fascisten nu eens de prut uit hun kleine bijziende
  ogen zouden wrijven en dan eens goed rondkijken in de steden zou het dan niet
  kunnen dat ze tot een ander inzicht komen?

Reacties zijn gesloten.