Klaagmuur-vacature

Afbeeldingsresultaat voor klaagmuurDe nieuwsdienst van de nullenzender vraagt onze medewerking bij de preselecties van een ombudsman/ vrouw.  Stalen zenuwen, absolute neutraliteit en bereid overuren te kloppen zijn enkele van de strenge voor- waarden.  De kandidaten mogen gerust zijn: er zal geen rekening gehouden worden met hun huidskleur, ras, geslacht, leeftijd, modelgehalte, of geloofsgesteldheid vermits de gekozene sowieso niet in beeld komt.

“Er zal altijd kritiek zijn op de nieuwsdienst en dat is logisch. We zijn een openbare omroep, iedereen betaalt daar via belastingen aan mee en iedereen mag dus zijn gedacht hebben”

zegt Liesbet Vrieleman, algemeen hoofdredacteur van VRT. (DM)

1 gedachte op “Klaagmuur-vacature

  1. Spijtig ! Ik voldoe aan alle voorwaarden behalve een , ik ben absoluut niet neutraal Ik ben een rechtse , dus krapuul .Ik ben geen racist maar een realist . Als ombudsman zou ik enkel de waarheid verdedigen omdat ik niet meer in sprookjes geloof . Ik heb een blanke huidskleur , ben geen homo en heb geen Islam noch fluchtelingen sympathieen. Vooral met die laatste zin zijn al mijn eventuele kansen
    naar den bliksem

Reacties zijn gesloten.