Ketonen genomen?

Powerlifter Mary Gregory (Instagram)

Mary Gregory verpulverde vier wereldrecords gewichtheffen. Wat is haar geheim? Training, gezonde levensstijl, vitamientjes?

“Mary” nam deel bij de vrouwenwedstrijden. En dan?, denkt u. Wel, het zou “haar” van harte gegund zijn, ware het niet dat “Mary” eigenlijk een man is, die zich vrouw voelt en dus volgens de huidige politiek-correcte geslachtswaanzin mag deelnemen aan wedstrijden waar zij/hij/het zich het beste bij voelt.

Bij gevolg kon “Mary” vier records verbeteren… bij de competitie die “haar” de meeste kans op overwinning biedt. En laat dat nu net de vrouwencompetitie zijn. (…)

“Mary” is niet de enige. Sinds de twee geslachten uitgebreid zijn met talloze varianten worden er in alle sporten topprestaties geleverd waar men vroeger voor uitgesloten werd wegens vervalsing, door bv. steroïden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, meme en tekst

Onze redactie herinnert zich nog de verontwaardiging bij het optreden bij de Olympische Spelen van vrouwelijke EUSSR atletes (kogelstoten en dergelijke krachtpatserijen) die eruit zagen als Jerommeke… Nu mag dat op voorwaarde dat het magische woord “trans” gebruikt wordt. Bij uitsluiting wordt de discriminatiekast open getrokken!

We verwijzen graag naar een variante op dit thema: