3 gedachten over “Kerstgeschenken van de EU

  1. De foto toont ons fiere Euro-burgers die met hun zonnekloppershuid in Borgerhout zeker niet zullen opvallen. Ze vertonen ook geen tekenen van ondervoeding of ontbering. In ieder geval zijn onze Eurobeleidsmakers van goede wil , volledig in het teken van kerstmis ! In hun thuislanden kunnen ze opgelucht ademhalen nu ze met zen allen , naar nieuwe en rijkere jachtvelden kunnen vertrekken. Ze moeten alleen nog uitzoeken waar de rood en groene naastenliefhebbers de plak zwaaien Volgens die top psycholoog uit het vorige artikeltje beschikken die over meer verdraagzaamheid en begrip voor hun “activiteiten” . Gent bv is uitermate geschikt met zijn wilde weldoener. Nog beter ,zou naast het Euro-parlement een ruimte worden vrijgemaakt waar onze rondtrekkende Euro – broeders een vaste standplaats zouden krijgen . Ze zouden zich direct thuisvoelen , want tenslotte soort zoekt soort ..Onze respectvolle “parlementers” die beslissen wat het beste voor ons is , zijn ook niet vies voor een Eurootje “meer”. In ieder geval die bevolkingsgroep in kwestie zal hun dankbaar zijn om die humane beslissing . Het zal de werkloosheid zeker ten goede komen , tenminste wat de politie betreft. Vragen die idioten waar Barabasrosso en die Rompuit de opperhoofden van zijn , zich nooit af hoe die rondtrekkers aan de kost komen.
    Een zalig kerstmis gewenst , ook voor de mensen van slechte wil want die van de goede , zijn nog slechts een minderheid

  2. Van dat Europees gespuis moet ik niets krijgen , ten andere ze geven niets weg ze denken alleen aan zichzelf

  3. Ik wens heel de Moslimwereld samen met hun profeet Mohammed , een zalig kerstfeest. Vooral de moedige Jihad strijders en onze Palestijnse dierenvrienden , die hun steentje bijdragen voor meer geluk en liefde onder de mensen !

    Ik wens met de meeste oprechtheid …..de redactie van Golfbrekers , hun vele lezers en reactie-schrijvers een zalig kerstfeest !!

Reacties zijn gesloten.