Joodse Gutmenschen pakken hun biezen in Lesbos

Joodse vrijwilligers lastig gevallen in kamp Lesbos

Joods-Amerikaanse vrijwilligers, die vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos hielpen, zijn uit hun vluchtelingenkamp gezet. De asielzoekers omarmden de vrouwen, maar zij kregen antisemitische opmerkingen naar hun hoofd geslingerd van andere vrijwilligers in het kamp. De Joodse vrouwen pikten dit niet en er ontstonden spanningen, waarna de dames hun spullen pakten en vertrokken. Het kamp is van de Verenigde Naties.

De dames uit de Verenigde Staten waren op Lesbos aanwezig namens de hulporganisatie IsraAID. Ze droegen t-shirts met het blauw-witte logo, dat deels gebaseerd is op de Israëlische vlag. De problemen begonnen toen andere vrijwilligers antisemitische en anti-Israëlische leuzen scandeerden. Een bewaker greep niet in. In plaats daarvan begon hij met de vrijwilligers mee te doen, waardoor de Joodse vrouwen machteloos stonden.

“Jullie Joden zijn allemaal van hetzelfde. Moordenaars,” zei de Griekse bewaker tegen de Amerikaans-Joodse dames. Vervolgens vroeg hij hen om van het kamp te vertrekken. Als ze dat niet deden, dan zou hij hen arresteren. De vrouwen kozen eieren voor hun geld en namen de benen. Een Arabisch-Israëlisch lid van het team van IsraAID lichtte de kampleiding in, die de bewaker meteen heeft geschorst.

IsraAID

4 gedachten over “Joodse Gutmenschen pakken hun biezen in Lesbos

 1. Ik vraag mij af wat de Israëli’s zouden zeggen als er een organisatie als bv euroAID bestond, die Soudanese moslims in Israel gingen helpen opvangen en steunen in hun verovering van het land.

 2. David Miliband, ex-minister BuZa onder Blair en niet toevallig een jood, leidt een vluchtelingenclub, IRC of International Rescue Comittee, die zoveel mogelijk moslims naar hier probeert te brengen. Hij krijgt hiervoor €550.000/jaar betaald.

 3. Het gaat hier helemaal niet om “Gutmenschen” maar om saboteurs die mee helpen aan de vreemdelingeninvasies naar West Europa. Het is positief dat ze nu al aan de lijve ondervinden wat de gevolgen zijn van deze sabotage. Een ervaring die de “top saboteur Soros” wel zal bespaard blijven.
  Frans,
  U vergist zich wat Israël betreft.
  Israël neemt wel personen op, weliswaar geen vluchtelingen, maar gewonde islamitische terroristen, die men gaat ophalen in Syrië, ondanks het levensgevaar!!
  Zie bruggetje met citaat en fotodossier :
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3315347/Watch-heart-pounding-moment-Israeli-commandos-save-Islamic-militants-Syrian-warzone-risking-lives-sworn-enemies.html#ixzz3tqiSE8HP
  “Saving their sworn enemy: Heartstopping footage shows Israeli commandos rescuing wounded men from Syrian warzone – but WHY are they risking their lives for Islamic militants?
  • Elite Israeli troops rescue wounded Syrians from the world’s worst war almost every night
  • They have saved more than 2,000 people since 2013, at a cost of 50 million shekels (£8.7million)
  • Many are enemies of Israel and some may even be fighters for groups affiliated to Al Qaeda
  • MailOnline embedded with Israeli commandos stationed on the border between Israel and Syria
  • Dramatic video filmed by MailOnline and the Israeli army shows these operations taking place
  • Israel says that the operation is purely humanitarian but analysts believe Israel also has strategic reasons
  • For more of the latest news updates on the Syrian war visit http://www.dailymail.co.uk/syria•
  By Jake Wallis Simons On The Israel-syria Border For Mailonline
  Published: 07:55 GMT, 8 December 2015 | Updated: 16:58 GMT, 11 December 2015 (=einde citaat)
  Nog een video met een bezoek van “BIBI” aan een ziekenhuis :
  https://www.youtube.com/watch?v=F1LeuWrjDnQ
  “Bibi Netanyahu helping, hugging ‘moderate’ FSA – Nusra terrorists in Syria
  Abu Usama ”
  Nog een bron :
  http://www.globalresearch.ca/wall-street-journal-israel-caught-red-handed-aiding-al-qaeda-in-syria/5441114
  met een citaat :
  “What US and European media have been slow to figure out (or ignore), is how Israel is up to its neck in fueling the long dirty war next door in Syria.
  Let’s be clear – once again Israel has been caught red-handed providing aid and comfort to Islamic militant terrorists in Syria, as reported by the Wall Street Journal (see full report below). Understand that this flies in the face of all of Benjamin ‘Bibi’ Netanyahu and the US Republican Party’s lyrical proclamations and hollow platitudes about how Israel is ‘leading the fight against terror’ in the region.”(=einde citaat).
  Het illustreert allemaal eens te meer dat er zich in het Midden Oosten heel wat andere zaken afspelen achter de schermen , dan de “officiële versies” die ons worden voorgeschoteld door de leugenpers.

Reacties zijn gesloten.