Johan Sanctorum: Femme fatale

Johan SanctorumFemme fatale: ook spoken hebben hun nachtmerries

De manager van de feministische actiegroep Femen blijkt dus een man, en nog wel een tamelijk autoritaire figuur, zo lezen we in de pers, waar ook zijn tronie wordt onthuld, naar verluidt grondig vertimmerd door de Oekraïnische geheime dienst. Of was het misschien door de Femenistes zelf? Ik durf gokken op het tweede. Ook spoken hebben hun nachtmerries. Lees verder

2 gedachten over “Johan Sanctorum: Femme fatale

  1. Nu, alle gekheid op een stokje. Ik heb al van alles geprobeerd om een betoging van “Femen” voor mijn deur te krijgen, tot nu toe is dat niet gelukt. Kan misschien iemand mij raad geven op hoe ik deze blote borsten collectie ter mijner adres kan krijgen?
    nb.: ik heb geen politieke functie.

    • Je bent niet alleen, Wes, onze redactie zit er ook op te wachten. Waarschijnlijk schiet ‘t Pallieterke onder onze duiven.

Reacties zijn gesloten.