7 gedachten over ““Je suis Kouachi”

  1. Het moet toch géén probleem zijn voor de “overheid” om, via de PC-ID, die “lieverdjes” op te sporen èn hen als “mogelijk-toekomstige-terroristen” (mèt héél hun familie) uit Europa te verbannen.
    Dé mogelijkheid IS AANWEZIG… alleen geeft het toch de indruk dat… de WIL ontbreekt 🙁

      • Daarom moeten wij zo snel mogelijk uit deze EU We krijgen meer en meer EU afgevaardigden die voor de uittreding zijn maar we hebben helaas nog geen meerderheid en de lafaards van de NBA zijn de grote voorstanders van deze EU.

  2. Het is overduidelijk dat islamisten de pestratten zijn van deze wereld en moeten worden verdelgd, op zijn minst niet kunnen worden geduld in deze maatschappij.

  3. Die paar uitgeprinte Allah neukers die sympathie tonen voor die moordenaars, hebben natuurlijk ook recht op ” vrije meningsuiting” . Zij hebben het recht een tegenbetoging te organiseren met op hun borst ” JeSuisKouachi” Ze hoeven niets te vrezen want ze genieten de bescherming van het Europees Mensenrechtenhof als onderdeel , openlijk hun ongenoegen te kunnen uiten.. Laat ze los op de menigte ” JesuisCharlie” trek de politie terug en laat die wat verkeerscontrole doen . Het is mijn overtuiging dat , even later de Kouachi-fans volop kunnen genieten van de geneugten die het paradijs van Allah te bieden heeft.

Reacties zijn gesloten.