1 gedachte op “Italië krijgt hulp van China

  1. Dikke proficiat voor de chinezen.En wat doet de EU,niks,noppes,nida,doen alsof,bezig zijn met hun zelf. ik hoop op een BExit.Ze houden zich bezig met het klimaat,windmolens en zonnepanelen en hun zakken vullen overal belastingen op heffen.Ik sta verwonderd dat men corona nog niet aan het klimaat heeft gelinkt .We hebben nood aan bekwame politici. In de Eu zitten allemaal nutteloze afgedankten seniele politici,(uitgezonderd enkele zoals annemans de weinige die ik ken).Nu wat met de vluchtelingen aan de griekse grens????Ik hoop dat von der Leyen en dikke neus(Michel) dat oplossen,maar ik denk het niet die kunnen alleen maar een probleem groter maken Michel heeft de schuld maar groter gemaakt in Belgie, VAN VERHOFSTAD zullen we maar zwijgen

Reacties zijn gesloten.