Indien westerse vrouwen zouden kunnen kiezen…

Afbeeldingsresultaat voor divine muslim woman funny… dan zouden ze willen ruilen met moslima’s!

Een waarheid als een tevreden halal geslacht schaap!

Deze Saoedische wijsgeer, theo-, geo- en uroloog, tevens sjeik en vrouwenkenner, Muhammad Al-Shemali, drukt de vinger op de wonde.

Westerse vrouwen zijn diep ongelukkig.  Hun glimlach is oppervlakkig, ze lijden en proberen moslim vrouwen hun eigen mislukt leventje op te dringen.  In werkelijkheid zouden ze maar al te graag willen ruilen.  Ze worden immers dagelijks vernederd en dan zien ze hoe moslima’s op handen gedragen worden door hun echtgenoot/broer/vader/oom/neef…

De islam (ver)eert de vrouwen, maar dan kwamen de ongelovigen met de appel van Eva en vernederden de vrouwen op alle mogelijke manieren. Hun zgn. ‘vrijheid en gelijkheid’, ‘partner van de man’… een catastrofe!  De westerse man houdt er een hele resem concubines op na.  Een vrouw is van nature trouw, houdt slechts van één man.  Een westerse vrouw daarentegen heeft buiten  haar echtgenoot ook een vrijer en zo worden de westerse vrouwen bedorven.  In de moslim wereld onbestaande.  De vrouw wordt er beschermd en kan ongeremd haar natuurlijke impulsen – monogamie – ten volle beleven.

3 gedachten over “Indien westerse vrouwen zouden kunnen kiezen…

 1. Voor de eerste maal in mijn loopbaan als “reactie” -schrijver voor een gekend en veelgelezen online dagblad ….sta ik met mijn mond vol tanden …tegen zoveel idioterie uit de mond van dat , dash reklaam (wast witter dan wit) daar kan ik echt niet tegen op

 2. Och, moest het in het Westen ook mogelijk zijn om vier wettelijke echtgenotes te hebben, dan zou Fikken van dit systeem GEEN gebruik maken:
  Vier vrouwen om financieel te onderhouden… dan moet men zich kapotwerken.
  Als men dan toch (eindelijk) thuis komt, geraakt men doof van het gekakel/gezaag.
  En, o griezel: het gezaag verdubbelt eigenlijk doordat… (tenzij men een paar tweelingszusters huwt) en dan nog eens VIER schoonmoeders erbij moet nemen die jou het verwijt toesturen dat je, (reeds bek-af gewerkt) niet meer in staat bent om ze dan nog alle vier “in bed te bevredigen”

 3. Helaas, driemaal helaas, zie ik met de regelmaat van de klok inlandse vrouwen opduiken die de keuze gemaakt hebben. Zelfs voor de voorgeschreven kledij die ze kuis dragen. In hun zog al twee of drie kinderen die het geboortecijfer moeten opkrikken. Ik kan niet oordelen of hun glimlach oppervlakkig is want ze hebben die niet.
  Als de kans zich aanbiedt, spreek ik hen wel aan. Vraag heel belangstellend waarom ze zich vanuit het katholicisme tot de islam bekeerd hebben. In alle gevallen was er geen voorafgaand katholicisme, daar wisten ze niks vanaf. Ze hadden zich bekeerd omdat hun man moslim was.

Reacties zijn gesloten.