6 gedachten over “In en uit

 1. Als de Duitsers blijven wakker worden lijken de dagen van Merkel geteld.
  Hans-Peter Uhl, de oude houwdegen van de CSU, onthulde na een CDU bijeenkomst in Frankfurt aan Erika Steinbach ‘heb zoeven de Bürgerpost gelezen. Die willen allen dat wij Merkel wegwerken. Echt, die willen werkelijk dat wij ze ten val brengen.’

  En is er een terugloop in de verkoop van de Frankfurter Allgemeine? Of hebben ze daar het licht gezien? Hebben ze ons spoor ontdekt?
  In ieder geval schreef Reinhard Müller op 08.01.2016 – samengevat-
  ‘Plots worden zaken uitgesproken waarvan men een paar dagen nog veronderstelde dat ze alleen gezegd werden door hen die men in de parlementen niet wou.
  Had men nu werkelijk die erge massa-heibel nodig in de Silvesternacht om te weten dat het vrouwbeeld in die landen waaruit honderdduizenden naar ons toe kwamen tamelijk anders is dan het onze?
  Nu ontdekken plots politici hun hart voor het terugstuur beleid, zij die zelf de verantwoordelijkheid daarvoor dragen en dit instrument, zelfs bij criminele feiten van buitenlanders, nauwelijks benutten. Maar waarom zouden alleen criminelen moeten gaan?
  De plotselinge roep naar harder optreden is een goedkope afleiding van een ontbrekende hardheid aan de open grenzen en een uitdrukking van pijnlijke hulploosheid.
  Het ontbreekt niet aan regels voor die voorgevallen ongeoorloofde seksuele dwang en diefstal. Die kunnen met meerjarige straffen bestraft worden waarna een uitwijzing volgt. Toch het enige wat vele Duitse slachtoffers van strafdaden te horen krijgen van de staat: onderzoek geseponeerd.
  Het is hoog tijd dat de ernstige vragen die de vele burgers zich stellen eindelijk beantwoord worden: niemand mag in het land, niemand mag blijven die een gevaar vormt EN niemand mag voor dom verkocht worden.
  De CSU heeft een uitspraak: wie bedriegt vliegt. Die uitspraak mag men ook aan de politiek stellen!

  • Een andere CSU-man, minister Gerd Müller, ziet zijn postje al bedreigd als zijn partij uit de regering stapt ten voordele van de Groenen, en gaat in Bild tekeer als een echte socialist. ‘Nog maar 10% gearriveerd, de rest is al onderweg, geen bovengrens dus, het komt allemaal door ons koloniaal verleden’

  • Anna,
   Wie kan er vliegen ??
   http://www.metropolico.org/2016/01/09/merkel-regierung-csu-raus-gruene-rein/
   Een citaat :
   “Merkel-Regierung: CSU raus – Grüne rein
   Titel
   — 09 Januar 2016
   Merkel-Regierung: CSU raus – Grüne rein
   Peter Gauweiler, Urgestein der CSU, betrachtet ein Ende der CSU-Beteiligung an der Merkel-Regierung als möglich. Der frühere Bundestagsabgeordnete unterhält Unterstützung durch die CSU-Basisbewegung Konservativen Aufbruch! Die CDU spekuliert derweil über eine Koalition mit den Grünen(=einde citaat).
   Maak U voor de rest geen illusies. Het zal alleen maar slechter worden.
   Er spelen zich achter de schermen andere zaken af… waarvan de bevolking niet het minste besef van heeft. De “beslissingen” worden ten andere genomen in het buitenland. Ik heb daar reeds in verschillende reacties naar verwezen, en zal er nog op terugkomen.
   Momenteel wordt wat komedie gespeeld door de “verraders”… maar zeer snel zal terug overgegaan worden naar de “normale agenda”.(sic).

 2. Nog ter attentie van Anna,
  Maak U geen illusies over de Duitse politiekers. Al wat er nog van overblijft is ofwel laf, of verraadt de Duitse belangen.
  Diegenen die er nog zijn hebben bovendien de “signalen” in het verleden begrepen.
  Ik verwijs o.a. naar Uwe Barschel, Jürgen Mölleman, Alfred Herrhausen….!!
  Nog belangrijker zijn de namen van Ponto, Buback en Schleier. Deze laatste 3 waren voor een onafhankelijker koers van Duitsland t.o.v. de VSA. Het resultaat kennen we via de RAF en Baader Meinhoff.
  Deze zaken komen mij zeer bekend voor, ik deed toen mijn legerdienst in Duitsland, en had de mogelijkheid om via de media de zaak van nabij te volgen!!
  Er zijn nog andere signalen zoals de aanslag op de Olympische spelen in München
  ook in 1972 … er is de aanslag op het Oktoberfest in 1980 opnieuw in München..
  en meer recent de zaak van Germanwings. Dit om er enkele op te noemen.
  Het gaat hier stuk voor stuk om incidenten waar er meer achter schuil gaat.. en waarover de waarheid niet mag gekend worden, maar die voor de “bestemmingen van de signalen” zeer duidelijk is.
  Ik begrijp dat er tal van mensen zijn die goede hoop koesteren in deze bange dagen, maar het is van belang de werkelijkheid onder ogen te blijven zien, en vooral te kijken naar het verleden om bepaalde actuele toestanden te kunnen begrijpen. Toeval bestaat immers niet.
  Op basis hiervan zijn en blijven de prognoses dan ook zeer negatief.
  Ik zal daar in andere reacties nog op terugkomen.
  Wat voor Duitsland geldt, is immers ook van toepassing op andere landen van de EUSSR.(met uitzondering van de Visegrad landen).

 3. @ Lovenaar,

  gelijk heb je. Vatte het artikel uit Frankfurter Allgemeine samen om een beetje te bewijzen dat wanneer je in de de loop van de tijd woorden uit de journalistiek, de media, de politiek en toeti kwanti naast elkaar legt ze zo veranderen en de huig naar de wind wordt gezet zodat een kat er haar jongen niet meer in terug vindt.

Reacties zijn gesloten.