4 gedachten over “Raar maar waar

 1. Niet zooo raar, maar in 2014 is de “coven” uit Gent zich gesplitst èn het zou mij niet verwonderen dat de ex-leden van de kuststreek wéér samengekomen zijn om een nieuwe coven (heksengroep) te vormen in het “centrum”…Oostende dus.
  Tijdens het zomerseizoen kwamen zij vaak naar Blankenberge om dàn ‘s nachts “in-hun-blote-flikker” te dansen op het strand (aan het “westerstaketsel”).
  Het waren wél: Witte Wicca… (ten goede: handpalmlezen, kaartleggen oieja-bord, enz, enz.) in tegenstelling van “Zwarte Wicca (ten kwade: verwensingen, vervloekingen, voo-doo, enz, enz)

  • is’t da wa ge denkt Victor ?

   De huid en waarom heksen naakt aan het stand dansen

   De huid is heel belangrijk en dat niet alleen voor mensen. Hieronder staan 7 punten zoals geformuleerd door Ibrahim Karim.

   De huid is de laag waar de energie informatie uitwisseling plaats vindt.
   Het is de buitengrens van de vorm en daarom vindt daar de geometrische resonantie en ook de kleur en andere soorten van resonantie plaats.
   Het is het meest directe zintuig dat aktief is bij de vorming van het interne gegevensbestand (de ziel).
   Het scheidt het interne energiesysteem af van de omgeving dankzij de isolerende eigenschap van het huidvet.
   Het heeft plaatselijke “raampjes” voor informatieuitwisseling (acupunctuurpunten) die verbonden zijn door de energiepaden (meridianen) van het uitwendige energiesysteem.
   De vetlagen van de huid hebben verschillende niveaus van opslag van informatie. Sommige voor tijdelijke en andere voor permanente opslag van energie.
   De huid heeft een complete kopie van alle informatie (de ziel) van de persoon, dier of plant.

   Heksen

   Het verhaal gaat dat wanneer je een heks wilt worden, dan moet je naakt op het strand bij de zee dansen. Waarom?

   Op het strand heb je de horizon – de scheiding tussen lucht en water – en de scheiding tussen zand en water. Vanuit deze scheidingslijnen tussen verschillende materialen wordt een soort van energie, een draaggolf uitgezonden te weten het positieve aspect van het zogenaamde “negatief groen”. Dit negatief groen van de horizon verhoogt je energie, een energie van verbondenheid. Als je wilt mediteren, als je in een bepaalde stemming van verbondenheid wilt komen is het strand met beide scheidingslijnen één van de belangrijke plaatsen om naar toe te gaan.

   Dus wanneer je daar op het strand danst wordt je lichaam geïmpregneerd met deze energie van verbondenheid. Hekserij en dat soort dingen hebben met verbondenheid te maken.

   En nu waarom naakt? Omdat je een maximum van die energie in je lichaam wilt opslaan en die energie wordt opgeslagen in de vetlagen van je lichaam en vooral de huid

 2. de naam van de voornaamste pedagoge wordt niet vermeld : Laurette Onckelinkx geloof ik …

Reacties zijn gesloten.