2 gedachten over “In de brievenbus

  1. Vandaag op Het Laatste Nieuws.be. De Wever, Hans-worst Bonte en Dewinter bedreigd met de dood van uit Syrië. Deze reactie plaatste ik op HLN.be maar werd verwijderd.” De Wever en Bonte in een adem met Dewinter vernoemd, de 2 burgervaders zullen eens moeten slikken. Soit, dit zijn de toestanden waar het Vlaams Blok / Belang reeds jaren geleden voor waarschuwde. De “correcte” politieke partijen hebben er dan maar een cordon rond gelegd zo bestaan de problemen niet. Zij die voorstander zijn van dit cordon zijn nu slachtoffer van waar het VB voor waarschuwde. Ze hadden beter eens geluisterd naar het VB dan was het waarschijnlijk niet zo ver gekomen.” Dus de redactie van HLN.be blijft mede volharden in de boosheid.

  2. Vanavond heb ik even de laatste aflevering van ‘ de slimste mens’, gevolgd omdat ik wist dat die PREM meedeed met de finale, en die prem ( uitgeweken stuk molukker, richting Nederland= een vat vol pretentie!!) heeft zich nog eens op de Vlamingen – die geageerd hadden tegen zijn vorige uitspraak als zou Sinterklaas niet bestaan – dit tegen de wil om behoud van het ons al eeuwen gekend kinderfeest / legende Sint Maarten / Sinterklaas, gekeerd: een revanche omdat hij van dfe Vlamingen onder z’n kloefen gekregen heeft, en opnieuw riep hij: ‘ sinterklaas bestaat niet’, terwijl mijn twee jongsten nog op waren en die uitzending volgden.
    Het gebeurt sporadisch dat ze tijdens een vakantieperiode wat langer opblijven, maar die uitspraak het is goed in hun oortjes blijven hangen!!
    Waarom halen ze die halve gare naar hier om te wedijveren met Vlamingen? Ik was woest toen ik het hoorde en dacht, ‘ kom man, keer terug naar de apen, want zo’n leijk bakkes heb ik vanzeleven nog nooit gezien!!’
    GELUKKIG IS HIJ UIT DE FINALE GECATAPULTEERD!!

Reacties zijn gesloten.