Eén gedachte over “Ik ga op reis en ik neem mee…

  1. Over Lawrow gesproken.
    In Berlijn is een meisje van Duits-Russische afkomst verkracht door asielzoekers. Ze werd 30 uren vastgehouden en zelfs haar vingernagels werden uitgetrokken. Dat melden berichten op het internet en Russia Today.
    De waarheid media beweren dat dit in principe wel gebeurde maar: dat het geen asielzoekers waren maar een niet nader genoemde beambte, de verkrachting duurde geen 30 uur maar 3 minuten, het was geen verkrachting maar gebeurde met wederzijdse toestemming, het meisje was geen 13 maar een vrouw van 30. Ze was niet van Duits-Russische afstamming maar heeft haar man, de niet nader genoemde beambte, vergezeld op een reis naar Rusland. Tevens werden haar vingernagels niet uitgetrokken maar bezocht ze vooraf een nagelstudio.
    De meldingen op internet en in Russia Today zijn fel overtrokken, zo fel dat zelfs de Russische minister van buitenlandse zaken, Lawrow, zich met deze verkrachtingszaak is gaan bemoeien en duidelijkheid over de daders wil en dit terwijl de media de zaak volledig uit de doeken hebben gedaan.

Reacties zijn gesloten.