“Ik ga het zeggen…”

camera_cartoon_CA01P021Obama wéét wie Nemtsov vermoord heeft.  Wéét.  Zoals hij ook wist wie de MH17 naar beneden gehaald heeft. 

Eén klein verschil: ditmaal heeft hij bewijzen.

Permalink voor ingesloten afbeelding

6 gedachten over ““Ik ga het zeggen…”

 1. Eindelijk harde bewijzen ! Wie vermoorde die toffe Rus . Het gaf mij slapeloze nachten , zelfs het gezelschapspel Cluedo gaf mij geen antwoord , noch het Ouija bord . Tot het CIA , de Mossad en de veldwachter van Bommerskonten de resultaten van hun onderzoek in handen gaven van de president van de Younaaitis Steets of Hamerica . Geen twijfel mogelijk Poetin is de moordenaar ! Wie daaraan durft twijfelen wordt voor de rest van zijn leven opgesloten in een psychiatrische instelling

 2. Zoals we u al een hele tijd weten en uit verschillende hoeken horen is de moslimpresident van de USA de slechtste president die het land ooit gehad heeft. Van buitenlandse politiek heeft hij totaal geen kaas gegeten. En zoals we uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidenten weten, heeft iedere president zijn oorlog gehad. Voor de moslimpresident zal het hoe dan ook een oorlog in Europa moeten worden. Gelukkig gebruikt Poetin zijn verstand, en laat zich tot op heden niet provoceren.

 3. Als de US niet tegen Rusland kunnen vechten, zullen ze wel in Korea proberen, want ERGENS moeten hun nieuwste wapens getest worden.
  Verrassend is wel dat de baas van het Nobelprijscomité die eerst Obama en daarna zelfs de EU de vredesprijs toekende, zopas werd ontslagen. Nog nooit gebeurd.

  • De reden voor dat ontslag is te zoeken in het feit dat den baas van dat Nobel comite “Pegida” had voorgesteld als kandidaat voor de prijs van de vrede . Want als ze alle moslims buitenzwieren is er vanzelf vrede !

   • Prachtige slotzin, beste Rene, zie-je-wel dat de raad van onze geachte Redactie om een sombrero op te zetten… nog zo’n slechte raad niet was. 🙂 ?

  • Obama kreeg de Nobelprijs voor de Vrede nog voor hij maar iets gedaan had.
   Thorbjørn Jagland is én (sinds 2009) secretaris-generaal van de Raad van Europa én voorzitter van het comité dat de Nobelprijs voor de Vrede uitreikt. Hij heeft met andere woorden die prijs aan zichzelf toegekend.
   Niet te verwonderen dat hij ontslagen werd, stinkt een beetje naar corruptie.

Reacties zijn gesloten.