Hoofdstad van Europa, 21ste eeuw…

‘Deel archief Brusselse tunnels opgegeten door muizen’

De bijzondere commissie over de staat van de Brusselse tunnels kan moeilijkheden ondervinden om alle archieven in te kijken.

Christian Debuysscher, oud-diensthoofd van de cel kunstwerken van Mobiel Brussel, onthulde dat een deel van de archieven in de jaren negentig gestockeerd werd in de brugpijlers van het Reyerscomplex. De muizen hebben zich aan de documenten tegoed gedaan, voegde hij er nog aan toe.  Lees verder…

1 gedachte op “Hoofdstad van Europa, 21ste eeuw…

 1. Wat is er daar allemaal verdwenen, plannen, bestekken, aanbestedingsdossiers en dergelijke?
  In dit verband is het nuttig te verwijzen naar de corruptie bij de aanbesteding van openbare werken :
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2607320/2016/02/05/Corruptie-openbare-werken-jaarlijks-4-miljard-euro.dhtml
  met citaat :
  “4 miljard euro. Dat is het monsterbedrag dat jaarlijks in ons land opgaat aan corruptie bij openbare werken. De overheidsopdrachten kosten de belastingbetaler doorgaans 20% te veel. Bij sommige diensten laat tot één op de drie ambtenaren met beslissingsrecht zich omkopen of neemt belangen. “(=einde citaat).
  Het is verwonderlijk dat men nog niet spreekt van de dossiers die betrekking hebben op de aanleg van de metro in Brussel.
  De verhalen hierover zijn hallucinant!!!
  De vraag is dan ook :
  1.Waar lagen die dossiers werkelijk ?
  2.Wat is daarmee gebeurd en wanneer?
  3.Welke sporen dienden er uitgewist te worden?
  Dossiers die opgegeten werden door de muizen ??
  Dit is de grap van de eeuw!!
  Is er hier geen gevaar voor de muizen met al de inkt op die papieren?
  Waar zit Gaia ???
  Voor de Vlamingen = nog een argument waarmee men kan uitpakken om de onbetrouwbaarheid van Brussel(=het Palermo aan de Zenne) te illustreren en om het dan ook te verlaten, en iedereen daar toe ook aan te zetten.

Reacties zijn gesloten.