Blanke mening ongewenst

Kanye West heeft op Twitter gezegd dat hij geen recensies op zijn nieuwe album wil van blanke mensen. “Pitchfork, Rolling Stone, New York Times en andere witte bladen; geef alsjeblieft geen commentaar meer op zwarte muziek.”

West haalt uit naar de media na kritiek in recensies voor zijn nieuwe album The Life Of Pablo. “Ik houd van blanke mensen, maar jullie begrijpen niet wat het betekent om de kleinzoon van een ex-slaaf te zijn die het zo ver heeft gebracht.”

Volgens de rapper, die drie jaar lang aan zijn album heeft gewerkt, is het huidige systeem ontwikkeld om gekleurde mensen te laten falen. “Een van onze enige stemmen is de muziek. Onze enige weg uit is de muziek.”

Bescheiden zoals hij nu eenmaal is noemt hij zichzelf invloedrijker is dan eender welke andere mens…

Nu.nl

2 gedachten over “Blanke mening ongewenst

 1. Kayne West is goed geplaatst om lessen te geven :
  http://newsmonkey.be/article/63725
  met citaat :
  “Like a boss! Edward Snowden geeft dikke vette steek aan Kanye West én Jeb Bush in slechts twee woorden
  16 februari 2016
  Klokkenluider Edward Snowden bewijst alweer wat voor een baas hij eigenlijk is. Popster Kanye West liet zich de laatste dagen keihard gaan op Twitter en dat is ook Snowden niet ontgaan. Met slechts twee woorden haalt hij de man van Kim Kardashian én de Amerikaanse presidentskandidaat Jeb Bush compleet onderuit. “Please clap.”
  Kanye West is in zijn nopjes de laatste dagen. Hij heeft z’n nieuwe Yeezy-collectie voorgesteld, heeft gezegd dat hij 53 miljoen dollar in schulden staat, heeft Facebook-baas Mark Zuckerberg 1 miljard dollar gevraagd voor z’n ideeën én heeft voor de verandering nog eens uitgehaald naar popzangeres Taylor Swift. En oh ja, hij vindt dat hij meer recht heeft op geld voor het goede doel dan ontwikkelingslanden. Serieus, als je Kanye West nog niet volgt op Twitter, mis je echt iets.
  De – euh – opvallende tweets van Kim Kardashians man zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan. Ook andere bekende mensen hebben ze gezien en de reacties zijn uiteenlopend. En ook klokkenluider Edward Snowden heeft de tweets gelezen.
  “(=einde citaat).
  Als Kayne West er echter de slavenhandel bij sleurt, wat zijn goed recht is, dan dient hij zich wel te keren tegen de belangrijkste slavenhandelaars uit die tijd!!
  Hij kan dan ook processen beginnen tegen de afstammelingen ervan!!
  Maar dit ligt echter zeer gevoelig, en is in feite ook dodelijk!!!
  Een bezoekje van de “the men in black” en de zaak is zo geregeld!!
  Nog iets : “de muziek is de enige uitweg….” Hij vergeet dan wel de misdaad met dan vooral de drughandel.
  Als zijn financiële toestand er niet op verbeterd zal “Kim” nog wat inspanningen moeten leveren!
  http://www.telegraph.co.uk/news/celebritynews/11290052/Kim-Kardashian-offered-1m-to-spend-night-with-Saudi-prince.html

 2. Ik dacht even Obama te herkennen met een zwarte bril. Fout. De man is blijkbaar een nazaat van een slaaf die meegevoerd is uit Afrika met -zoals Lovenaar stelde – Engelse schepen en slavenhandelaars verwant aan het semitische Arabische volk. Maar vermits we toch bij afstammelingen van de slaven zijn beland kom ik terug op Obama. The White House stuurt mij met de regelmaat van de klok informatie. Het wil dat ik op de hoogte blijf. Nu zegt het mij dat Obama, Poetin heeft aangemaand om aan de kostprijs voor zijn missie in Syrië – dat het land duidelijk vrede wil brengen- te denken. Rusland kan die kosten economisch gezien niet lang dragen. Daarom vindt Obama het beter dat het met het oorlog zuchtige Amerika samen werkt.
  Wat kan je daaruit besluiten? Dat Rusland, dat in Syrië tracht vrede te brengen, een gevaar is voor de Wall Street Banksters die geïnvesteerd hebben in de islam terreur. Stabiele staten tussen Nijl en Eufraat verhinderen de opbouw van Groot-Israël. Daarbij moeten ze nog vaststellen dat het geniale plan om de etnische uitzuivering van dat gebied door koran trouwe sluipmoordenaars zichtbaar mislukt is.

  Het was een mooie poging van The White House om mij te overtuigen. Verdere informatie vanuit die hoek is altijd welkom omdat ik er van hou dat mijn hersens geprikkeld worden.

Reacties zijn gesloten.