Het zit ons hoog!

Het zit ons hoog!

  • Ten eerste wegens de Dexia-bestuurders die totaal geen schaamte kennen, ze gaan zichzelf toch een loonsverhoging uitkeren.  Op een creatieve manier, schijnt het.  Met maaltijdchecks?  Met een bloempot op hun schrijftafel? Een extra kop koffie om 10 uur?
  • ten tweede omwille van Geens, het wit konijn van de CD&V met roofdierallures, die van de ene dag op de andere het geweer van schouder wisselt.  Hoe noemt men zo iemand?  Een TSJEEF?  Een DEHAENE-kloon?

Als het erop aankomt de gewone burger te pluimen lanceert hij quasi elke week een idee, maar de grootverdieners “kan hij niet missen”.  Die mogen geld scheppen. Lees dit bruggetje http://www.standaard.be/cnt/dmf20140122_059.

FotoMaar hij wil iets aan zijn imago doen.  De verkiezingen zijn in aantocht. Daarom bezoekt hij het plebs én banken.  Voedselbanken.  Enig idee hoeveel voedsel men kan kopen voor het bedrag van de loonopslag van de Dexia-bestuurders?

“Minister van Financiën Geens was vandaag bij de Voedselbank in Anderlecht. Daar werd nogmaals duidelijk hoe broodnodig de voedselbanken zijn, want elk jaar doen meer en meer armen er beroep op.”

We zullen er nog een schepje bovenop doen. Graag gedaan, mijnheer Geens.