Het wicht heeft een boek geschreven

Zo schijnt het althans.  Waarbij wij ons afvragen waar het woord ‘kattenmoeier’ vandaan komt.  Met onze verontschuldigingen aan de katten.

08.00 uur tot 18.00 uur.  Tussen “opstaan, wassen, ontbijt” en “avondeten, kusje, naar bed” horen de kinderen in een sovjetregime klaargestoomd te worden voor hun toekomstig leven in de EU-commune.  Iedereen gelijk voor de aanpasbare wetten.  De verschilligen.  Of de verschillende gezichten van idiotie. Caroline Gennez.

Lees meer hierhier hier 

Hier is er nog zo een exemplaar, maar die had geen boek geschreven, noch wou ze kinderen in een keurslijf dwingen.  Ze wou slechts een ‘ster’ worden.  Gennezke wil dat ook.  Kan iemand haar helpen?

FVE

4 gedachten over “Het wicht heeft een boek geschreven

  1. Er lopen wel meerdere overbetaalde, over het paard getilde artiesten rond met een slechte attitude. Sommigen onder hen halen wekelijks de pers, in negatieve zin. Als ik dagelijks een kijkje neem op HLN.be staat er wel een of andere pipo of pipa met zijn/haar wangedrag op. Dan denk ik, laat die mensen, en schenk er geen aandacht aan. Dus het verwondert mij niet dat deze kandidate zich zo gedraagt.

  2. Lees meer …hier hier hier ! totaal onvoorbereid , klikte ik …en plots stond ik oog in oog met de foto van Gennez wat de humeur van mijn dag niet ten goede kwam . Haar “hot Lips” zijn nog altijd op zoek naar kandidaten die ze willen kussen . Iedereen bedankt echter voor de “eer” en denken bij zichzelf “Ge Kunt Ze Kussen”

    • Rene,
      ” Ge Kunt Ze Kussen ” Toch niet van Gennez zeker. Ik heb al smakelijker voorstellen gehad hoor.

  3. Er was een tijd dat ik me mateloos ergerde aan de selfies der poco’s in verkiezingstijd.
    Maar … tegenwoordig vind ik ze amusant, want als ik ze bezig hoor dan kan ik me niet van de indruk ontdoen,dat ze zichzelf aan’t overtuigen zijn.

Reacties zijn gesloten.