Het roze pilletje komt eraan

Het kon niet uitblijven.  Na het blauwe pilletje werd een roze tegenvoeter geëist.

Voorlopig hier nog niet in aanbod.  De Amerikaanse FDA heeft na een valse start in 2010 en 2013 toestemming gegeven voor het lustverhogend pilletje Flibanserin, merknaam Addyi.  Speciaal voor vrouwen.

Flibanserin is oorspronkelijk een anti-depressivum dat het serotininepeil moet doen zinken.  Dat wordt vervangen door het gelukshormoon dopamine en noradrenaline, die de vrouwelijke libido naar ongekende hoogtes moet voeren.  In tegenstelling tot Viagra dat voor een betere doorbloeding van de penis zorgt, werkt het roze pilletje op de hersens (… volgens kwatongen zitten de hersens van de man… euh… een stuk lager dan die van de vrouw).

Men verwacht dat dit een knaller wordt: naar verluidt zou minstens 40% der vrouwen een tekort aan seksuele verlangens hebben.

Allemaal goed en wel, maar wat moet de multi-uni-omgebouwde of geslachtsonzekere mens nu nemen: het blauwe of het roze pilletje?

FVE

21 gedachten over “Het roze pilletje komt eraan

 1. Hoe lang op voorhand moet ze dat innemen? Hoe lang blijft het nog doorwerken als de man euh…uitgewerkt is? Gaan we naar ‘verkrachting binnen het huwelijk’ als de man niet meewil/kan?

  Duitser tegen vlaamse hoer: ‘Ich bin fertig’
  Vlaamse hoer: ‘Und ich bin einundfertig’

 2. Als ge een echte vent bent zoals ik , die zijne stiel volkomen beheerst , heeft madam dat pilleke niet nodig !

  • Héél juist, beste Rene, ooit schreef een Franse filosoof (naam geweten, maar, helaas vergeten): “il n’y a pas de femmes frigides, il n’y a que des hommes bêtes” .
   Met de losse pols: Er zijn geen “koele” vrouwen, ènkel maar domme venten. 😉

 3. Te zot voor woorden: geen zin?
  Neem dan maar een pilletje.
  Hoe krijgen ze het verzonnen?

 4. Hopelijk heeft dit “pilletje” geen versterkende invloed op de kooplust, van de dames, want anders gaan er heel wat mannen iets mee maken!!!

Reacties zijn gesloten.