Het kan nog altijd erger… veel erger…

U gelooft het niet. Althans wij geloofden het niet. Tot we op zoek gingen naar bevestiging van iets dat niet te geloven valt. En toch waar is. Transmensen die zich vrouw voelen kunnen nu ook de ervaring van het leven geven, van het baren, ondervinden.

Er worden nl. nagemaakte premature borelingen (… geen idee hoe we dit wansmakelijk idee moeten noemen) aangeboden, nl. de “Butt Baby” die niet geboren wordt uit de baarmoeder maar wel uit een lichaamsdeel met opening die voor alle geslachten voorzien wordt om het niet bruikbaar afval te verwijderen. Verkrijgbaar in alle kleuren die de huid van de trans-wensouder heeft. De reclame meldt: “ervaar nu ook de ultieme MPREG (afkorting voor Male Pregnancy), de mannelijke zwangerschap:”

“De Butt Baby is een levensecht, anatomisch correct, volledig invoegbaar, 100% platinum siliconen boreling”. Afmeting: 1 ft (30 cm) en 1 ft omtrek, gewicht bijna 5 pond (2.5 kg). Deze baby het levenslicht te geven is voorwaar een Hercules opdracht. De Butt Baby “Big Brother” (… je kan blijkbaar ook kiezen voor een kleinere versie) zal zelfs de meest talentvolle man-gina behoorlijk beschadigen, zoals jij zelf ook deed bij je eigen mama. Inbrengen op eigen risico.”*

*in het rectum

Voor pakweg 300 dollar heb je het onmisbare hebbeding, compleet met gebruiksaanwijzing.

“Maak zelf de pijn en de vreugde van een bevalling mee. Verras je ouders met een kleinkind. Maak je echtgenoot gelukkig met een erfgenaam.

Zou de wensouder nu ook aanspraak kunnen maken op zwangerschapsverlof? Als dit niet het geval is, moeten we dat dan discriminatie noemen?

De eerste 51 seconden kan u overslaan