Het is niet omdat het klein is…

… dat het geen betekenis heeft!

We hebben al herhaaldelijk aandacht besteedt aan het Rad der Geslachten, dat draait, draait, draait op een steeds hogere snelheid.. alsof de mensheid geen andere zorgen heeft dan de enkele hormoonverwarde “woke”-narren die per se willen ruilen van geslachtsattributen.

Nu blijkt dat er nood is aan nieuwe symbolen – moderne “inclusieve” – tekeningetjes die een gemoeds- en/of fysische toestand moeten uitdrukken bij mededelingen via de slimme telefoon. Lees even onderstaand bericht én – zo u wil – teken de petitie:

Wat ik je ga vertellen lijkt misschien bijna komisch, maar het is absoluut niet onschuldig.

Een paar dagen geleden kondigde het Unicode Consortium, de vereniging die verantwoordelijk is voor het reguleren van tekstsymbolen op internet, een nieuwe set emoji’s aan die in de aankomende Unicode 14.0 voor alle smartphones zullen worden gebruikt. En raad eens? Ze overwegen een “zwangere man” opnemen!

Eerder waren er al een man in een bruidssluier, toen de transgendervlag, een “genderneutrale Kerstman”, een zwangere vrouw met een baard… en nu dus een emoji van een zwangere man… Wat een puinhoop!

Wat dit waarschijnlijk moet voorstellen is een tot man omgebouwde vrouw die tóch zwanger is geworden. Er zijn hiervan gevallen bekend, waarvan sommige dit zelfs tot identiteit hebben gemaakt en zichzelf “zeepaardpapa” noemen.

Dit is de zoveelste bizarre leugen die voortkomt uit de gender-ideologie, die tot doel heeft ons begrip van geslacht en seksualiteit te vervormen en de onmisbare rol van vrouwen als het gaat om zwangerschap, bevalling en opvoeding uit te wissen.

Het is een belediging voor vrouwen en voor de heiligheid van het moederschap en het is gevaar is levensgroot dat dit de denkwijze en het geweten gaat veranderen van de ontelbare schoolkinderen en jongeren die voortdurend smartphones gebruiken om met elkaar te communiceren.

Het concept van een “zwangere man” is totale waanzin! We mogen dit niet tolereren.

Teken nu als jij hier ook tegen bent en stuur een bericht naar Mark Davis, voorzitter van het Unicode Consortium: de emoji van de “zwangere man” is waanzin, keur deze niet goed!

Het idee om een emoji van een “zwangere man” te introduceren, maakt deel uit van een bredere doelstelling om van alle emoji’s een mannelijke, vrouwelijke en “genderneutrale” versie te hebben.

Kortom, een nieuwe digitale communicatie in lijn met de LHBTQ-agenda en de politieke correctheid, die onder het mom van inclusiviteit de waanzin van de gender-ideologie aan de hele wereld willen opleggen.

Maar de emoji van een “zwangere man” vertegenwoordigt geen inclusiviteit — alleen een werkelijkheidsvreemde aanval op de rol van vrouwen en het unieke van het moederschap.

Jeremy Burge, een van de beheerders van het Emojipedia-archief, legde uit dat “bijna alle emoji’s standaard een genderneutrale optie kunnen hebben, met de mogelijkheid om een ​​vrouw of een man te gebruiken waar relevant”.

Maar wat zou er in vredesnaam relevant zijn aan een zwangere man?

Wanneer is moederschap ooit een relevante ervaring geweest voor mannen? Er is geen enkel medisch leerboek dat beschrijft hoe mannen bevallen, omdat het niet gebeurt!

Deze waanzin is genoeg!

Teken nu de petitie en zorg ervoor dat deze emoji niet door de emoji-commissie van Unicode wordt goedgekeurd.

Want pas als Unicode 14.0 in september gepubliceerd wordt, is de keuze definitief. Tot die tijd heeft het dus nog zin om het consortium op te roepen om niet mee te gaan in deze genderwaanzin.

De gender-ideologie wil het fundamentele verschil tussen mannen en vrouwen ontkennen en het natuurlijke gezinsmodel vernietigen.

Niet langer man of vrouw, niet langer man én vrouw, niet langer moeder en vader, maar mannen als moeders en vrouwen als vaders, naast een niet nader te bestemmen ‘derde geslacht’ voor wie het zelf ook niet meer weet. Alles in naam van inclusiviteit.

Maar zo zit de werkelijkheid niet in elkaar.

Jij en ik kunnen niet toestaan ​​dat de toekomst van onze kinderen zo verwrongen wordt.

We hebben nog maar weinig tijd tot de beslissing wordt genomen in september! Teken nu de petitie om de “zwangere man”-emoji te laten afwijzen door de emoji-commissie van Unicode.

Jouw steun is cruciaal. Bedankt!

Michiel Hemminga en het hele CitizenGO-team

P.S. Als je hebt getekend, deel de petitie dan op al je sociale netwerken met al je contacten. Dit vermenigvuldigt de impact en geeft ons een betere kans om te winnen.

https://getemoji.com/

Eén gedachte over “Het is niet omdat het klein is…

Reacties zijn gesloten.