3 gedachten over “Herinner u…

  • Stond sowieso gepland. Hadden de open brief via Katholiek Forum ontvangen.

 1. Dames en heren politici,

  Bij deze doe ik een warme oproep om deze corona-waanzin te stoppen. Hebt u, even los vanuit uw bubbel, al eens gekeken wat u aanricht en al heeft aangericht? Als u nog zo verder doet belanden we met z’n allen in de goot. En daar is het allerminst gezellig en proper. U scheurt families uit elkaar, vriendschappen, werkrelaties, vriendenclubs, de jeugd, sportverenigingen, toogmaten, winkels, een gezellige babbel met de buren, een leuk cinema of theaterbezoek, een pretpark, een gezellig uitje aan de zee of het strand. De heilzame zeelucht is verboden ondertussen. Hier in mijn landelijke gemeente lopen mensen met mondmaskers op tussen kilometers open weiden. Gewone frisse open lucht en sport, hét beste middel om uw immuunsysteem in conditie te houden, zijn ondertussen verboden.. Vindt u dat nog allemaal normaal?? Ik niet. En ik ben het grondig zat, heel deze charade. Ik wil niet beschuldigd worden van een complotdenker, daarvoor ben ik veel te rationeel, maar de hardnekkigheid en onbuigzaamheid waarmee dit alles wordt opgedrongen en verplicht, de rabiate censuur op afwijkende meningen, het gebrek aan transparantie en proportionaliteit, de dictatuur van virologen (gesponsord door Bill Gates, de bewijzen zijn overweldigend ondertussen) doen mij toch stilaan geloven dat hier achter de schermen een zeer vuil spel wordt gespeeld.
  Beseft u wel hoe u deze maatschappij heeft uitgeput, er elke levensvreugde heeft uitgeperst. Mensen zitten op hun tandvlees, drama’s spelen zich af in families, op het werk, in de dagelijkse omgang met elkaar. Overal merk ik stress, angst, argwaan en wantrouwen. Dit kan toch zo niet verder. Tenzij, zoals gezegd, hier andere krachten aan het werk zijn. Ik ben geen viroloog of arts, maar wel in het bezit van enkele universitaire diploma’s. Maar vooral ik kan logisch en rationeel lezen en nadenken. U zit opgesloten in een tunnelvisie die zich heeft gefixeerd op besmettingen. Besmettingen, die op zich niets zeggen. Net zoals mondmaskers die geen enkele meerwaarde of bescherming bieden. Integendeel. En u weet dat allemaal zeer goed, maar u misleidt de mensen en jaagt ze angst aan.
  WIJ ZIJN GEEN STATISTIEKEN, MAAR MENSEN. Hou daar nu toch eens rekening mee.
  Ik haal hier een kleine anekdote aan die ik heb meegemaakt in het park. Volledig open ruimte. Komt daar een dame met een kleuter van ik schat 2 jaar. Vermits ik blijkbaar iets te dicht naderde trok ze de buggy, waarin het kindje zat, bruusk weg en riep hysterisch tegen het kindje ‘Je moet oppassen voor de mensen, hoor’. Dit is psychotisch gedrag, door u veroorzaakt. Beseft u wel dat dit verregaande en onherroepelijke gevolgen zal hebben? Zo triest allemaal wat hier wordt aangericht.
  En om het eens bombastisch uit te drukken; u staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis. Over de corrupte media wil ik het hier nog niet eens hebben. Die zijn mijn aandacht al lang niet meer waard. Ik bekijk geen nieuwsuitzendingen meer.
  Maar toch mijn oproep (hoewel ik weet dat het waarschijnlijk tevergeefs is): stop deze hysterie, stop het oppoken van angst, stop uw destructief gedrag dat deze maatschappij ten gronde richt.
  Een zeer bezorgde burger.
  PS Ik heb deze reactie ook geplaatst op viruswaanzin.be

Reacties zijn gesloten.